Öneri Ruh Bağı alternatifi

Apak

Üye
Ruh bağına alternatif veya eklenti olarak şöyle bir sistem getirilebilir. Bir eşyanın takas edilebilme sayısına sınır getirilip bu sayı ( 2-5 takas hakkı ) saklı tutulabilir. Böyle olunca gerçek para ile eşya almak isteyen oyuncu eşyanın kendisine tamamen zimmetlenme ihtimalini göze almaktan çekinerek eşyaya gerçek para vermekte tereddüt edecektir.

Aziz

Üye
Peki direk kitlesekte hiç böyle şeylere katılmasak? Sonuçta basan sayısını bilecek alanda bilecek. O zaman soulboundun ne anlamı kalıyor. Ben dediğimi tekrar söylüyorum. Haritada hiç bir yerde drop olmayıp değerli ne kadar set, zırh, silah, takı varsa dungeon ve raidlere konulup kutu sistemi değiştirilip içine yerleştirmeli, +0 bile olsa soulbound olmalı. Rune taşları da aynı şekilde buna dahil olmalı. Oyunun goldu hiç bir işe yaramamalı ki, satışı olmasın.

Aziz

Üye
İnan komik geliyorsunuz arkadaşlar
Sürekli aynı konu
Tek cevap vereceğim

Klasgame daha oyun açılmadan GB alınır satılır başlığı açdı bile. Yani boşsunuz
Kimisi oyundaki emeğiyle oynar
Kimisi Real hayatdaki emeğiyle oynar oyuna verir

Herkes işine baksın
Size kalsa oyun pusdan TL kazanmasın
de nasıl okadar adamın maaşı dükkanın kirası v.s cıkıcak
Ben görmedim Klasgame de böle bir başlık. Klasgame i de kullanmam ayrıca. Oynadığım oyunlara hitap etmeyen bir site. Eğer Rise online kendi sitesi üzerinden satış yaparsa direk oradan alacağım. İşiniz gücünüz süreçleri baltalamak. Bizim dediğimizle shopun itemlerin ne alakası var anlamadım. Ağzı olan konuşuyor işte memlekette. Çöp oyunun çöp tayfası.

dalek

Üye
Ben görmedim Klasgame de böle bir başlık. Klasgame i de kullanmam ayrıca. Oynadığım oyunlara hitap etmeyen bir site. Eğer Rise online kendi sitesi üzerinden satış yaparsa direk oradan alacağım. İşiniz gücünüz süreçleri baltalamak. Bizim dediğimizle shopun itemlerin ne alakası var anlamadım. Ağzı olan konuşuyor işte memlekette. Çöp oyunun çöp tayfası.
acaba buradan da bi döner ekmek çıkartır mıyız diye düşünüyorlar ne yapsınlar :d

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt