Ruh bağı neden direk kalkmıyor ne faydası var zorluktan başka?

Burtto

Üye
Bu ruh bagi denen ve bir işe yaramayan şey neden direk kalkmiyo istedigimiz gibi oynayamiyoruz ?
Oyunu bilmeyip yeni baslayan biri şu sistemi görse ne gozle bakar oyuna bence sogur istedigi itemi istedigi gibi takip çıkarıp oynamak isteyenlere neden zorluk cikariliyor anlayamiyorum oyunun yüzde 80 i 90 ı kalkmasını isterken ? :(

presto_86

Üye
Bu ruh bagi denen ve bir işe yaramayan şey neden direk kalkmiyo istedigimiz gibi oynayamiyoruz ?
Oyunu bilmeyip yeni baslayan biri şu sistemi görse ne gozle bakar oyuna bence sogur istedigi itemi istedigi gibi takip çıkarıp oynamak isteyenlere neden zorluk cikariliyor anlayamiyorum oyunun yüzde 80 i 90 ı kalkmasını isterken ? :(
+8 epic itemlerde olabilir de +7 bana hiç mantıklı gelmiyor

Artemiss

Üye
Evet Ruh bağı kesinlikle kaldırılmalı. Yeni guncelleme ile artik +7 epic itemler ruh bağı ile baglanmiyor ancak oyuncularin giydiği guncelleme oncesi +7 epic itemlerde halen ruh bağınin mevcut olmasi büyük haksizlik oldu. En azindan magazadan cüzi bir ucret karsiliginda alinacak materyal ile elinde +7 epic ruh bagli item bulunanlarin bu materyal ile bu ruh bagini acmasi sağlanmalıdır. Kesinlikle şuanda bir adaletsizlik var bu konuda.

Burtto

Üye
Evet Ruh bağı kesinlikle kaldırılmalı. Yeni guncelleme ile artik +7 epic itemler ruh bağı ile baglanmiyor ancak oyuncularin giydiği guncelleme oncesi +7 epic itemlerde halen ruh bağınin mevcut olmasi büyük haksizlik oldu. En azindan magazadan cüzi bir ucret karsiliginda alinacak materyal ile elinde +7 epic ruh bagli item bulunanlarin bu materyal ile bu ruh bagini acmasi sağlanmalıdır. Kesinlikle şuanda bir adaletsizlik var bu konuda.
bence illa ruh bağı olsun diyolarsa oyun içi bi miktar gold istesin açılsın oyundan gold da silinir herkeste mutlu olur

HeaveN

Üye
Ruh bağı oyunun bitiren tek şey bi bow aldım 3 4 aydır hapis kaldım ona yeni item alsam aldiğim bow bitti fiyatı 1gb fazla düştü

bRT E

Üye
Ben sana neden kaldırmadıklarını söyliyeyim. Ruh bağlarını kaldırsalar millet direk itemleri satıp bırakacak oyunu yoksa işin ucunda para kazanmak var gider koyar markete bir nesne alın der 100-200 TL neyse artık açın der. Neden yapamıyorlar? Şu yaptıkları son güncelleme sonun başlangıcı oldu.
Millette ruhbağının kalkmasını bekliyor başka amaçları yok.

HERO

Üye
Para para para
Tek amac bu başka ne istiorsun sana hizmet mi edilsin oynadin oyundan mutlu mu olmak istiorsun? Git ozmn wow a

Maximiliantr

Üye
bunu anladıkları zaman çok geç olacak :D Giden gelenide dc sunucusundan banlıyorlar.

Burtto

Üye
Ben sana neden kaldırmadıklarını söyliyeyim. Ruh bağlarını kaldırsalar millet direk itemleri satıp bırakacak oyunu yoksa işin ucunda para kazanmak var gider koyar markete bir nesne alın der 100-200 TL neyse artık açın der. Neden yapamıyorlar? Şu yaptıkları son güncelleme sonun başlangıcı oldu.
Alakasi yok be kardesim oynamayan zaten oynamaz ancak bu ruh bagi yüzünden oyuna baslamaktan ve oynayipta item almaya korkan cok kişi biliyorum

bRT E

Üye
Alakasi yok be kardesim oynamayan zaten oynamaz ancak bu ruh bagi yüzünden oyuna baslamaktan ve oynayipta item almaya korkan cok kişi biliyorum
Adam oyun başında yaptı itemleri ..
+7 epicleri veya +8 nadirleri düzdü.Kaç bin tller harcandı. Baktı ki 65 e kadar görev itemleriyle olan oyunculardan bir farkı yok. Hadi düzelir, düzelir devam etti. Arkasından 75 cap geldi yeni skiller farkeder dedi sonuç yine büyük farklar yok adam 50-100 damage fazla atmak için gidip 10-15 gb bağlarmı oyuna gider siteye satar. Git bak şu anda etkinliklere giren oyuncular zindanlara giren oyuncuların çoğunluğu görev itemli. Oyun zaten komple paraya döndü. İnsanlar karaktere yatırım yapmanın gereksiz olduğunu biliyorlar zaten değişen birşey yok. Gider siteye satarım yoluma bakarım diyor. Sen birde bunların üzerine gidip yeni başlayan oyuncuya senin itemlerin kitlenmeyecek dersen o iş kabak tadı verir artık. Ruhbağı olayı çözülsün çoğu kişi itemleri satacak ve malum oyunun yeni swlerine koşacak.

Pitou

Üye
İlk çıktığında ben destekliyordum çok güzel bir şey diyordum. Gördüm ki zengin adam Nft ile zaten itemini alıyor. Olan garibana oluyor. Böyle bir ruh bağı oyuna tamamen zarar veriyor. Bence tamamen kalkmalı bu yanlıştan dönülmeli. Rise online ekibindeki bir çok kişide istemiyor ama yönetimde bazı kilit isimler Ruh bağı ısrarla olacak dediği için kaldırılmıyor bu çok yanlış. Bu oyunu oynayan biz oyuncularız onlar değil :(

bRT E

Üye
İlk çıktığında ben destekliyordum çok güzel bir şey diyordum. Gördüm ki zengin adam Nft ile zaten itemini alıyor. Olan garibana oluyor. Böyle bir ruh bağı oyuna tamamen zarar veriyor. Bence tamamen kalkmalı bu yanlıştan dönülmeli. Rise online ekibindeki bir çok kişide istemiyor ama yönetimde bazı kilit isimler Ruh bağı ısrarla olacak dediği için kaldırılmıyor bu çok yanlış. Bu oyunu oynayan biz oyuncularız onlar değil :(
En büyük sıkıntısıda şu golden bow +7 nin oyunun ilk zamanlarında 200 m lere satıldığı bir dönem vardı. O zaman 1 m kaç TL idi ? Şu anda golden bow 10 m sanırım. 1 m kaç TL ? İyi ki nadir 7 ler kitlenmiyordu. Bunu epic itemlere vur o şekilde yap hesabı değer kayıplarına bak ve bu olay tam 1 sene sürecek. Silahtan memnun kalmadınmı ? Yapcak birşey yok... Silahın üstüne para koyup daha da güçlenmek istiyorum ? Yapcak birşey yok... Yahu karakterden memnun kalmadım başka karakter oynamak istiyorum ? Yapcak birşey yok..Sen o itemi aldıysan üzerine kitlediysen 1 sene çekeceksin bunu diyor. Eee bir sene sonundaki değer kaybı ne kadar ? Ben sana söyliyeyim kafadan %100 belki daha bile fazla ..

Burtto

Üye
Adam oyun başında yaptı itemleri ..
+7 epicleri veya +8 nadirleri düzdü.Kaç bin tller harcandı. Baktı ki 65 e kadar görev itemleriyle olan oyunculardan bir farkı yok. Hadi düzelir, düzelir devam etti. Arkasından 75 cap geldi yeni skiller farkeder dedi sonuç yine büyük farklar yok adam 50-100 damage fazla atmak için gidip 10-15 gb bağlarmı oyuna gider siteye satar. Git bak şu anda etkinliklere giren oyuncular zindanlara giren oyuncuların çoğunluğu görev itemli. Oyun zaten komple paraya döndü. İnsanlar karaktere yatırım yapmanın gereksiz olduğunu biliyorlar zaten değişen birşey yok. Gider siteye satarım yoluma bakarım diyor. Sen birde bunların üzerine gidip yeni başlayan oyuncuya senin itemlerin kitlenmeyecek dersen o iş kabak tadı verir artık. Ruhbağı olayı çözülsün çoğu kişi itemleri satacak ve malum oyunun yeni swlerine koşacak.
boş yapıyosun 1 tane mantıklı haklı olduğun cümle yok senin amacın oyunu kötülemek bence sal sen bu oyunu yorma kendini

bRT E

Üye
boş yapıyosun 1 tane mantıklı haklı olduğun cümle yok senin amacın oyunu kötülemek bence sal sen bu oyunu yorma kendini
Boş yapan sensin hala diyorsun ki niye kalkmıyor ? Basa basa anlatıyorum onuda anlamıyorsun .. Ruhbağı diyorsun kalksın. Ben sana sebep ve sonuçlarını anlatıyorum bana diyorsun ki senin amacın oyunu kötülemek ..
Sen daha ruhbağının oyuna ne zararı olduğunu çözememişsin kalkmasını istiyorum, diyorsun önce bunun ne sıkıntılara yol açabilceğini anla sonra gel burda konu aç veya yorum yap. Şu sistemde ruhbağını zaten kaldıramazlar o iş geçti artık. Piyasa direk düşer herkes elindekini satmaya bakar. Oyun pvp server gibi olur. Gb yerlere düşer. Bunu en başında yapmaları gerekiyordu şu anda yapamazlar bunu bile anlayabilcek kapasiten yok gelmiş buraya 'neden kalkmıyor,kalksın' yazıyorsun. Senin kapasiteni aşıyor bu oyun , sims falan oyna sen

Tolgun

Üye
Ayne fikir bende de vardi basda destekliyordum ama Nft Scroll bozdu rug bah diye bisey kalmadi zengin ler icin.
Suan ki durum cok kötü iskence gibi.

Artemiss

Üye
ruh bağı kalkarsa kimse bırakmaz tam aksine bir çok oyuncu başlar. itemler piyasada döner ve upgrade edilebilir oyuncular istediği itemi giyebilir beğenmeyince satabilir başka item alabilir. sabit bir iteme bağlanılmak zorunda kalınmaz. yapılan upgradeler ile piyasadan item silinir ve piyasa canlanır gb daha da değerlenir. ruh bağı kanser gibi oyunu bitiriyor yönetim farkında değil.

HERO

Üye
Ruh bağ her itemde olsa +1 den yani drop olan her item kişiye bağlansa yine başka olur.
Tabi pazar yavaş Döner

bRT E

Üye
ruh bağı kalkarsa kimse bırakmaz tam aksine bir çok oyuncu başlar. itemler piyasada döner ve upgrade edilebilir oyuncular istediği itemi giyebilir beğenmeyince satabilir başka item alabilir. sabit bir iteme bağlanılmak zorunda kalınmaz. yapılan upgradeler ile piyasadan item silinir ve piyasa canlanır gb daha da değerlenir. ruh bağı kanser gibi oyunu bitiriyor yönetim farkında değil.
Bu olay en başında olsaydı evet haklısın ama şu anda bu şekilde ilerlemeyecek.
+ basmak çok zor olduğu için çoğu insan elindekini satıp üzerine para verip hazır olarak item alacak.
Düşünsene piyasada şu anda 2-3 adet +7 war scythe var.
Bir anda piyasaya 20 adet war scythe girdi herkes birbirine ks atmaya başladı.
12 GB olan item 8-9 GB ye düştü ve gitgide düşmeye devam edecek.
İnsanlar az gb ile item düzmeye başlayacak bu sefer hemen herkes eşit şartlarda olacak bu da pvp server mantığına ulaştırmış olacak.
Bu da kimsenin istemeyeceği birşey..

Dediğin şey anlık olarak hareket sağlar ama ilerki vadede piyasayı sıkıntıya düşürür,piyasayı kitler

Üzerine gb yakım politikası başladı
1000 lik pot satımları, market itemlerinin oyun içinde satımıyla , skill book ve kostümlere özellik basımı bunlar zaten piyasadaki parayı silmek ve GB yi değerli kılmak için yapılıyordu.

Doğal olarak oyuna birden sayısız adet +7 itemin girmesi bu dengeyi bozacağı için yapamıyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt