Öneri Ruh bağı olayı +1 den sonra başlasın...

Kiso

Üye
Ruh bağı olayı +1 den sonra başlasın, yani +1 ler satılabilsin +2 olunca ruh bağı devreye girsin, 3 sebepten dolayı bu düşüncedeyim;

1- oyunda herkez gereken güce sahip olamuyor hatta bazı yaratiklar gercekten cok güçlu partiler gerektiriyor, bu sebepten bazi yaratiklari kesemeyip gereken itemi toplamada bazi oyuncular çok zorlanacaktır belkide ulaşamayacaktır uzun süre , item düşürse bile, gelistirirken item patlama riski vs tekrar ayni döngüyle uğraş kisiyi cok yorup isteksiz bırakabilir oyuna

2 - farm yapip para biriktirenler veya level kasinca yaratiktan düşen +1 itemleri direk ruh bagi olursa , her seferinde item parçalayıp mataryel yapmak yerine pazarda satip hem para kazanır, hemde bu itemlere ulaşmakta zorluk çekenlere +1 olarak destek olunmuş olur, +1 olduğu için oyunda pek bi dengesizligide sebep olmuyacaktır diye düşünüyorum...

3- zor denk gelinen itemleri toplamak için zor olan yaratiklar ile uğraşmak gerekecektir büyük ihtimal, partide zor şekilde itemi düşürdüğümüzde yanlışlıkla başka adama giderse , ruh bağı sebebiyle tekrar trade yapamayıp asil kişiye veremiyecek, buda tekrardan yorucu bir uğraş içine girmesine sebep olacak, eğer bu yaratık boss olursa bu durum daha can sıkıcı olabilir.

Bu sebeplerden dolayi ruh bağı +1 den sonra başlanılması tarafındayım, hem +1 ler satılabilir olması ile ticaret döngüsü olur, pek kimseyi etkilemez bu durum, hemde yeni başlıyanlara ve item bulmada zorluk çekenlere destek olunmuş olur...

ANGEL

Üye
Benim dahada güzel bir önerim var,ruh bağı hiç olmasın.Herkes +1 mi +8 mi ne item sahibiyse Action house üzerinden özgürce satsın.Ama trade kapalı olsun,gerçek parayla alamasın,oyun parasıyla alabilsin.

Kiso

Üye
Benim dahada güzel bir önerim var,ruh bağı hiç olmasın.Herkes +1 mi +8 mi ne item sahibiyse Action house üzerinden özgürce satsın.Ama trade kapalı olsun,gerçek parayla alamasın,oyun parasıyla alabilsin.
hayır, bu dengeyi bozar, ko daki gibi bianda yeni gelen oyuncunun güçlenmesine sebep olur ve dengede bozukluklar olur, bahsettigim şekilde ideal olduğunu düşünüyorum, oyun dengesini pek sarsmayacaktır diye düşünüyorum.

huseyin35

Üye
hayır, bu dengeyi bozar, ko daki gibi bianda yeni gelen oyuncunun güçlenmesine sebep olur ve dengede bozukluklar olur, bahsettigim şekilde ideal olduğunu düşünüyorum, oyun dengesini pek sarsmayacaktır diye düşünüyorum.
Olm nasıl bir kafa var sizde ya. Adamın beyni yemin etmiş gb alım satım var diye. Olm adamın anlattığı sistemde yeni başlayan civciv'den farksız. Milyon'da dökse yeni başlayan civciv'den öte gidemiyor. Bulcan kesmesi lazım sen merak etme

ANGEL

Üye
Olm nasıl bir kafa var sizde ya. Adamın beyni yemin etmiş gb alım satım var diye. Olm adamın anlattığı sistemde yeni başlayan civciv'den farksız. Milyon'da dökse yeni başlayan civciv'den öte gidemiyor. Bulcan kesmesi lazım sen merak etme
ahahah :D
at gözlüğü...

Nart

Üye

İşte bu yüzden Rise Online yönetimi trade kapamıyor. Sonradan başlayanlar civciv kalmasın diye. Belli ölçüde TL katarak oyunu oynayabilecek seviyeye ulaşabilsin diye.

Aksi halde oyuna yeni başlayıp çok geriden gelen kişiler aşırı fazla zorlanacak ve yüksek ihtimalle uğraşmamayı tercih edecektir.

Trade'nin ancak ruh bağı sistemiyle birlikte olması herkesi memnun edecek.

Kiso

Üye
Onun bahsettigi sistemi tam bilmiyorum ama diğer itemlerin özgürce satimindan bahsediyor, bu biraz tuhaf değil mi? Yani 8 itemler özgürce satilip yeni gelen oyuncu bunlari alabilcekse bu skinti değil mi?

Nyse ah sistemi konusunda bilgim çok yok sadece tüm itemleri satişi olmasi sebebi, yeni gelen oyuncularda bunlari alip bian güçlenir diye düşündüğümden uygun görmedim, bi diğeri zaten trade açık oyunda şuanki durumu üzerinden öneri bulunmayı tercih ettim , oyun dengesini bozmuyacak şekilde bu önerimi uygun görüyorum, dengeyi pek bozacağını sanmiyorum.

BrhnGndz

Üye
düz itemler son seviyesi, (bu itemler ya yansın ya geçsin. Çünkü düşme oranı yüksek olacaktır.)
1 rünlülerin son 2 seviyesi, (bu itemler yansın geçsin sabit kalsın.)
2 rünlülerin son 3 seviyesi, (bu itemler geçsin veya 1 seviye düşsün. Özel bir kağıt ile yanması engellensin.)
kapalı olursa oyun dengesi bozulmaz. Bu konuya gerekli hassasiyet gözetileceği söylendi rahat olun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt