Chico
Üye

Başlık çok izahata ihtiyaç duymuyor. Son güncellemeyle birlikte var olan 2 adet +7 Annihilatorumu ve +8 Iron Hammer kullanamaz hale geldim madem böyle uygulamalar gelecek bu durumda tek tek bu kişilere yönelik mahduriyetlerinde giderilmesi gerekiyor. 2 aydır Annihilator basmaya uğraşıyoruz sonra ANVİL altın kuralı değişmez diyen yöneticinizin aksine oyunda bazı statlar patır patır değişiyor (bu silahlar anvilde basılıyor NPC'den alınanları istediğiniz gibi değiştirin). Madem değişmesi şart sıkıntısız bir şekilde yapılmalı veya mahdur olanların silahlarının ruh bağını kaldırmanız gerekiyor veya aynı seviyede bir item mı verirsiniz ne yaparsınız seçenekler bol.
Ama kesinlikle hak yenilmeden olmalı. Bahsigeçen konu oyunun erken erişim süreciyle alakasızdır. Buradaki vurgu 2-3 aylık emeğin bir anda anlamsızlaşmasına yönelik çabanın olmayışı. Destekten yazdım Discord moderöterlerine yazdım erken erişimde bu tarz şeyler olabilir şeklinde cevaplar aldım. Mevzu statın değişmesi değil mevzu ruh bağı oluşmuş ve statları değişmiş silahlara yönelik mahduriyetin giderilmesi mevzusu.
Ama kesinlikle hak yenilmeden olmalı. Bahsigeçen konu oyunun erken erişim süreciyle alakasızdır. Buradaki vurgu 2-3 aylık emeğin bir anda anlamsızlaşmasına yönelik çabanın olmayışı. Destekten yazdım Discord moderöterlerine yazdım erken erişimde bu tarz şeyler olabilir şeklinde cevaplar aldım. Mevzu statın değişmesi değil mevzu ruh bağı oluşmuş ve statları değişmiş silahlara yönelik mahduriyetin giderilmesi mevzusu.
Son düzenleme: