Baştan belirteyim yanlışım varsa düzeltin ama şunu fark ettim rune özellikleri arasında elemental hasar yok. Yani fire damage falan basılmıyor eşyalara. Buda şuanki durumda değil ama diğer sınıflar takı ve rün setlerini tamamladıklarında yani resistleri yükseldikçe mageler için bariz dezavantaj yaratacak bir durum. Birde allah aşkına yıl olmuş 2021 hatta 2022 olacak. Şu karakterin hasarını gösterin yetenekler hangi damage aralığında hasar verecek üstüne oku getirince görelim. Mp ne kadar hasar arttırıyor, yüksek defans tercih edildiğinde ne derece hasar kaybı oluyor net bir şekilde görünmesi lazım.
Ayrı bir sınıf olarak alan hasarı değil tek hedefli hasar odaklı tek atan tek yiyen mage ve görece daha dayanıklı ama yine tek hedefli hasara odaklı uzun savaşlarda işlevsel bir mage karakter önerisini daha öncede yapmıştım.
çeşitliliğin ve kullanım kolaylığının geliştirilmesi gerekiyor.
Ayrı bir sınıf olarak alan hasarı değil tek hedefli hasar odaklı tek atan tek yiyen mage ve görece daha dayanıklı ama yine tek hedefli hasara odaklı uzun savaşlarda işlevsel bir mage karakter önerisini daha öncede yapmıştım.
çeşitliliğin ve kullanım kolaylığının geliştirilmesi gerekiyor.