Bu sistem şu an ne aşamada bilmiyorum ama bu konuda bir önerim olacak. Mağlum craft sistemi büyük bir ilgi ve merakla bekleniyor benim tavsiyem Armor ve weapon craftlarında belirli oranlarla itemlere rüne slotu açmak olabilir veya craftta ek bir bölümde açılabilir.Örnek veriyorum %40 şansla tek slot, %10 şansla çift slot, olmassa fail vererek item yanma durumu yapılabilir ve bu craft için gereksinimler her item sınıfına özel ana meteryal (mob sınıflarından düşen nadir meteryaller) ek olarak yan meteryaller(woodcutting, mining vb.) istenebilir.Craft lvlleride 10 lvl e kadar basit 20 nadir 30 epic gibi detaylandırılabilir.Hem bu rün konusunda craftlanabilen itemler her türlü upgrade level sınıfınıda kapsarsa bi çok arkadaşın "rün geldiğinde eski itemlere ne olacak,çöpmü olacak" telaşınıda mantıklı bir çözüm olur. .Benim fikrim bu sistemde ciddi bir item ekosistemi oluşturulmasınada yardımcıda olacaktır.Tavsiyemi p2w olarak algılayacak arkadaşlarda olacaktır ama şunu göz önünde bulundurun sizin yaptığınız farmda elde ettiğiniz itemlerin değer bulması için bir şekilde harcanması lazımki talebi artsın değer bulsun, yoksa ileriki aşamalarda gereksiz bir yığılmaya sebep olup hiç bir değerinin kalmadığını kendiniz görüp şahit olacaksınız.