Sabah sabah 2 tane kod gelmesi h.k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlexMORGAN

Üye
Hayır saatlerce uykusuzum exp kasıyorum ve slota GM mi geldi anlamadim bana ve arkadaşıma aynı anda 2-3 tane kod geldi, zaten okuyamıyoruz girmesi aşırı dert 2 tane kod nedir arkadaşım? Sabah sabah neyin makrosu neyin slot gezmesi?

Renk körüyüm kardeşim ben, istersen 100 tane kod çıkart aynı anda okunabilir olduğu sürece sorun yok.. hem okuyamıyorum hemde 2 tane kod aynı anda gösteriyorsun..

Alkoer

Üye
Yan çar warior kasayım dedim dün akşam. Tek başıma öylesine görev yaparken town da görevi teslim ederken captcha geldi.

Ne amaçla geldi? Belli bir süre demi geliyor? Nasıl neden hiçbir şey belli değil. Makro engellemek için tasarlanan bir çözüm değilmi bu? 10 tane mob kesip başka yere giden oyuncu nasıl makro olarak görülür anlamadım.

Gangsta

Üye
GM kontrolüne benziyor. Bana da aynı anda 5 tane kod gelmişti. 30 saniye içerisinde 5 kodu da girmek zorunda kaldım. Yanlışlıkla ya da zamandan dolayı 2-3 kodu kaçırsaydım büyük ihtimal banlanmış olabilirdim.

JaxSui

J
Hayır saatlerce uykusuzum exp kasıyorum ve slota GM mi geldi anlamadim bana ve arkadaşıma aynı anda 2-3 tane kod geldi, zaten okuyamıyoruz girmesi aşırı dert 2 tane kod nedir arkadaşım? Sabah sabah neyin makrosu neyin slot gezmesi?

Renk körüyüm kardeşim ben, istersen 100 tane kod çıkart aynı anda okunabilir olduğu sürece sorun yok.. hem okuyamıyorum hemde 2 tane kod aynı anda gösteriyorsun..
Ben de renk körüyüm ve çok muzdariptim. Ama şu aralar hiç çıkmıyor.

BenGeldim

Üye
Renk körüyüm diye acıntrasyon yapmayın. Bu kodları renk körleri okuması için yapıldı ve bu kodlar oyunda makro kullanımını kaldırmak için. Bu bizim iyiliğimiz için. Boş topic kapatın ya böyle konuları falan canı sıkılan topic açıyor oh ne güzel

Thorin

Üye
Bana 4 5 sefer geldi 3cu townda afk otururken gelmiş kimisine deng geldim kimisine yetisemesigim için ekrana mesaj gelmiş makro kullandiginiz tespit edildi oyunu yeniden başlatın gibi bir mesaj oluyor ekranda

Dvorah

Üye
Renk körüyüm diye acıntrasyon yapmayın. Bu kodları renk körleri okuması için yapıldı ve bu kodlar oyunda makro kullanımını kaldırmak için. Bu bizim iyiliğimiz için. Boş topic kapatın ya böyle konuları falan canı sıkılan topic açıyor oh ne güzel
Sen bu forumun trollu musun?

JaxSui

J
Renk körüyüm diye acitasyon yapmak mı? Bre terbiyesiz ben renk körüyüm diye askerlik sınavına giremedim sen ne diyorsun? Neyinin acitasyonunu yapacağım ben sana ? Bilip bilmeden burada terbiyesizlik yapma. Görünmüyor işte görünmüyor! Ben kod çıktığında koş gel burada ne yazıyor diye hanımımı çağırıyordum terbiyesiz!

AlexMORGAN

Üye
Renk körleri okuması için mi yapıldı? Ne zamandır renk körüsün de benim yerime karar veriyorsun :D Bütün renk körleri aynı renkleri göremiyor falan mı sanıyorsun? Şu yorumun boşluğuna bak koptum :D

AlexMORGAN

Üye
Okuyabileceğim şekilde olduğu sürece isterse 100 tane çıksın diyorum gereksiz herif görmüyor musun? Elbet düzeltilir bu durum ama senin gibi oyuncular için umarım daha farklı engeller çıkar.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Arkadaşlar GM ekibimiz oyundaki bütün haritaları 7/24 kontrol etmektedir. Bu duruma sevinmeniz gerekiyor :) Captcha zor okunmasının sebebi illegal yollara başvuran kullanıcıların önüne geçmek.

KOROW

Üye
Selamlar,

Arkadaşlar GM ekibimiz oyundaki bütün haritaları 7/24 kontrol etmektedir. Bu duruma sevinmeniz gerekiyor :) Captcha zor okunmasının sebebi illegal yollara başvuran kullanıcıların önüne geçmek.
Haklısınız sevinmemiz gerek ama dorionda bos bos afk bıraktıgımız takdirde de bu captcha mevzusu cıkıp duruyor insanlarda giremedim acaba bir şey olur mu karakterime diye korkuyor gümbürtüye gitmek istemeyiz sonucta bu captcha mevzusu sadece moblara atak yapan insanlara cıksa daha mutlu huzurlu bir oyun olur dıye düşünüyorum suanda önüne gelen herkese cıkması özellikle afk olanlara hic hos gelmiyor bizlere

AlexMORGAN

Üye
Selamlar,

Arkadaşlar GM ekibimiz oyundaki bütün haritaları 7/24 kontrol etmektedir. Bu duruma sevinmeniz gerekiyor :)
Selamlar,

GM ekibimiz beni sabahın köründe denetleyerek ölmeme sebebiyet veriyor. Bu duruma sevinmemiz gerekiyor

Bakın anlamıyorsunuz.. Beni veya diğer slotları istediğin kadar kontrol et hatta 10 dakika da bir kod çıksın ama bu kodları ya kocaman okunabilir bir şekilde çıkartın ya da farklı çözümler bulun. Ben renk körüyüm arkadaşım bu kodların rengini gözüm ayırt edemiyor neden bunun için bir çalışma yapmak yerine hala kontrol esnasında aynı renk kodları ile uğraştırıyorsunuz bizi?

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Oyun içi yetkililer 3.parti program veya makro kullandığından şüphelendiği oyunculara birkaç test uygulamaktadır.Captcha testi de bunlardan biridir.

Oyunu kapatıp tekrardan giriş yaptığınızda karakterin hedef seçme işlevi eski haline gelecektir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt