Sabırsızlık hakkkında

snowbros

Üye
Row kitlesi çok sabırsız davranıyor her sorunun hemen çözülüp sunulmasını istiyor oyun erken erişimde olmasına rağmen bu sabırsızlık niye .Birde oyuncu kitlesi bu şekilde olunca sanki yönetimde bu kitleye cevap vermek için hızlı ve çok fazla güncellemeyi aynı anda yapmaya çalışıyor. Bence daha az güncelleme ama daha iyi test edilmiş bir şekilde çıkması daha doğru olur. Sonuçta bu oyun 1 ay sonra kapanmıyacak. Biraz sabır arkadaşlar.
İyi forumlar.

okancanx

Üye
Kesinlikle katılıyorum en azından diğer oyunlara göre çözüm odaklı ve hemen ilgilenmeye çalışıyorlar :)

Fl00yd

Üye
bizim milletimiz böyle arkadaşlar,malum oyunun grafikleri ve oyun alt yapısı ile bir tutuluyor bu oyun,ben 1 haftadır giremediğim halde(Yeri geldiğinde sitem etmişimdir),yönetimden bağımsız kendim de çözüm arıyorum,paylaşmak güzeldir ,sorunları hataları hep beraber paylaşıp çözersek,oyun yönetiminin bizi boşa çıkarmayacağına inanıyorum,gerektiğinde yeterli telafileri zaten veriyorlar, biraz daha sakin ve çözüm odaklı olmamız gerektiğine inanıyorum

Alkoer

Üye
Row kitlesi çok sabırsız davranıyor her sorunun hemen çözülüp sunulmasını istiyor oyun erken erişimde olmasına rağmen bu sabırsızlık niye .Birde oyuncu kitlesi bu şekilde olunca sanki yönetimde bu kitleye cevap vermek için hızlı ve çok fazla güncellemeyi aynı anda yapmaya çalışıyor. Bence daha az güncelleme ama daha iyi test edilmiş bir şekilde çıkması daha doğru olur. Sonuçta bu oyun 1 ay sonra kapanmıyacak. Biraz sabır arkadaşlar.
İyi forumlar.
Ben güncelleme istemiyorum betada oynadığımız oyunu istiyorum.

Şuan için 1 aylık resmi çıkış yapmış oyun betanın gerisinde.

Sertoskii

Üye
Sorun her sorunun çabucak çözülmesinden çok, oyunu daha hazır olmadan piyasaya sürmüş olmaları. Yani şuan Betanın betasını yaşıyoruz farkındaysanız sorunlar ufak tefek değil şuan oyuncular Hagard bölgesine giremiyor ve bu çok komik bir durum 60 lwl üstü DW de eli kıçında farm yapmaya çalışıyor. Daha binlerce sorun var yani oyucunun sabırsızlığından çok yapımcıların keyfini sorgulamamız lazım.

RainOfFire

Üye
2 yil hala beta vs gelisim suresinde olan Baska bir oyun ben bilmiyorum . Sabirsiz diyemezsin cunku ilk gunlerde birakanlar degiliz. 12 saattir surekli denememe ragmen dungeonlara giremiyorum , dorion 1 2 3 4 pazar kisitlamasi sebebiyle pazar kurulamiyor. Bu aynen suna benziyor A caddesinde trafik sorunu var cozum: caddeyi trafige kapatalim . cadde yksa tarafik te yok. bu mudur yani mantik?

Alkoer

Üye
2 yil hala beta vs gelisim suresinde olan Baska bir oyun ben bilmiyorum . Sabirsiz diyemezsin cunku ilk gunlerde birakanlar degiliz. 12 saattir surekli denememe ragmen dungeonlara giremiyorum , dorion 1 2 3 4 pazar kisitlamasi sebebiyle pazar kurulamiyor. Bu aynen suna benziyor A caddesinde trafik sorunu var cozum: caddeyi trafige kapatalim . cadde yksa tarafik te yok. bu mudur yani mantik?
bişey söylediğimiz zaman sabırsız yada kötümser diyorlar ama bizim yaptığımız objektif olmak. oyun resmi açılışında betanın gerisinde başladı. ve hala geri gidiyor. 1 saattir dungeon deniyorum girilmiyor. ne yapmam lazım işten istifa edip sadece oyunamı odaklanayım ?

Tengrikut

Üye
kovid döneminde de oyunun gelişmesi için çalıştılar kapanmalar, yasaklar,kısıtlamalar varken :) 12 saat dungeon denemesi büyük başarı forum-discord'da ekiplerin ilgilendiğini yazmalarına rağmen :)

@Alkoer forumdan istifa etsen yeterli %99.9 mesajın eleştri yapıyorum ayağına atıyorsun beta nerede şuanki oyun nerede ne anlatıyorsun kuru sıkı Tutturmuşlar item item item item item item yatıyorlar item kalkıyorlar item

Alkoer

Üye
kovid döneminde de oyunun gelişmesi için çalıştılar kapanmalar, yasaklar,kısıtlamalar varken :) 12 saat dungeon denemesi büyük başarı forum-discord'da ekiplerin ilgilendiğini yazmalarına rağmen :)

@Alkoer forumdan istifa etsen yeterli %99.9 mesajın eleştri yapıyorum ayağına atıyorsun beta nerede şuanki oyun nerede ne anlatıyorsun kuru sıkı Tutturmuşlar item item item item item item yatıyorlar item kalkıyorlar item
1 saat dungeon denemesi dostum. eleştiri yaparken lütfen yazılanı oku.

1 sene önce offline merchant ve dungeonlar vardı. sınır 70lv di. itemler boldu.

ne eleştirisi ben yaşanmış tecrübe edilmiş olayları söylüyorum.

labidu

Üye
Dungeonların tamamı, afk pazar, çok daha fazla silah ve armor.

Daha fazla armor ve silah gelirse babanın maaşının 30 katını basıp içimizden geçen adamlar türer kardeşim kafan basmıyor mu hiç? Her şeyin sırası var, vakti var low ıq.

lacilove

Üye
Kardeşim adamlar gönüllü olarak yaptı bunu. Oyun erken erişimde ve biz oyunculara en ucuz yoldan, üstelik premium gibi gelirlere de kendi personelinin maaşını çıkartarak test ettiriyorlar.

Zaten oyun yönetimi bu tip geri bildirimleri istiyorken sabırsızsınız gibi söylemler bana saçma geliyor.

Diğer yandan baktığınızda adam vaad edileni istiyor sadece o da stabil, sözü verilen bir oyun deneyimi. Çilek tadında muz yiyeyim demiyor ki kimse :)

Alkoer

Üye
Daha fazla armor ve silah gelirse babanın maaşının 30 katını basıp içimizden geçen adamlar türer kardeşim kafan basmıyor mu hiç? Her şeyin sırası var, vakti var low ıq.
yapımcı oyun p2w olmayacak dedi. bunun sözünü verdi. şuan adamlar 20-30bin tl ye çar alıp senin içinden geçiyor zaten. bizim gibi emekle oynamak isteyen adam hiçbir ilerleme sağlayamıyor.

sen önce bir polyanna olmayı bırak , iq nu ölç o şekilde gel.

Lonarad

Üye
yapımcı oyun p2w olmayacak dedi. bunun sözünü verdi. şuan adamlar 20-30bin tl ye çar alıp senin içinden geçiyor zaten. bizim gibi emekle oynamak isteyen adam hiçbir ilerleme sağlayamıyor.

Yapımcılar tarafından bir p2w yok zaten. Gir shopa parayla öne geçebileceğin kaç tane item var? Dışardan gbyi yönetim değil oyuncular satıyor ve bunun satılmasını önlemeleri için oyundan ticareti kaldırmaları lazım, herkes kendi itemını kendi yapacak. Ticaretin kalkması bu oyunu öldürür insanlar gb satamaz açısından demiyorum, sana lazım olmayan bir item düşürüp satıp para kasarak sana lazım bir item alıyorsun sonuçta.

labidu

Üye

önce şuan olan top itemleri giyde sonra iste yeni armor weapon 3IQ

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt