Saçma Sapan Cfw

KambochyA

Üye
Allah için şu dümdüz CFW haritasını güncelleyin. Saçma sapan okçu z1 lerinden sıkıldık. Mele olmanın hiçbir mantığı yok bu şekilde. Nasıl bir kafayla yaptınız bu CFW ve Blood Valley haritalarını? Okçudan başkası oynamasın diye mi?

gamion596

Üye
Kesinle oyundaki harita çok kötü sadece uzaktan vurmaya yöneltiyor. Ko Bdw'desinde ortada olan şeyi sadece mele karakterle alabiliyordu bu sebepten dolayı kim olursa olsun mele yakına gelip savaşıyorlardı ama Cfw de ortada olan şey çok saçma hem az puan hem öldürmesi zor hem puan olarak öndeysen zaten alamıyorsun sadece pk'ya yönelik bu durumda da rakip afk kalınca 30 dk boyunca afk olarak bekliyorsun anlamsız ce oyunun en kötü etkinliği.

Not: Kötü olması haritayı yapan kişinin game design bilmemesinden dolayı.

fstab

Üye
ben burda yönetimin sucu olduğunu sanmıyorum hazır alınan genel maplerde böyle sıkıntılar olabiliyor, umaırm bir gün özel yapım haritalarımız bizimde olur taklit olmayan

gamion596

Üye
ben burda yönetimin sucu olduğunu sanmıyorum hazır alınan genel maplerde böyle sıkıntılar olabiliyor, umaırm bir gün özel yapım haritalarımız bizimde olur taklit olmayan
Abi allah aşkına oyunu anlık en az 10k kişi oynuyor ve hemen hemen hepsi aylık 1000 tl yatıyıryordur (pazardan alınan magic puupet falan dahil) bu en minumum, bu kadar para kazanıyorlar 2 game dizayner tutsunlar yaptırsınlar bunun mazereti olamaz yıllardır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt