İstek Saçmalık Silsilesi

AhmtDmrc

Üye
Nerden başlayayım bilmiyorum!

1- Boss'dan yediğim damage sağ altta mevcuttur, nasıl oluyor ki bir Boss archer gibi 4'lü skill atabiliyor ?
2- Bu Boss'a öldükten sonra beni taşlı köprünün gerisine attı ve taşlar aşağıda gördüğünüz gibi.
3- Dungeonda Karakter Seç ve Oyundan Çık butonu çalışmıyor.
4- Görevi sonlandırıp oyunu kapattım. Dungeon bitene kadar 5 kez relog attım.
5- Takım arkadaşlarım her oda geçtiğinde relog attım, town attım, gittim boş köprüye atladım ancak ilerlemiş olan takımın yanına beni bi türlü atmadı.
6- Sonuç party Dungeon'u bitirdi çıktı bende level hatta hatta belki drop alabilecekken böyle saçma bir sistem yüzünden avucumu yalayıp dışarı atıldım.
7- 24 saatte 1 kez yapabildiğim hakkım ziyan oldu, exp ziyan oldu, gelecekse eğer drop yalan oldu.

Adım gibi eminim ki bu konuyla ilgili mutlaka bildirimde bulunan olmuştur benim gibi. Ancak böyle bir artık bug mu diyeyim hata mı diyeyim her ne denirse, neden düzeltilmiyor. Konunun silinmeden, sorunun düzeltilmesi dileği ile iyi forumlar, iyi oyunlar.

Ekli dosyalar

• 5123213.jpg
    5123213.jpg
    444.5 KB · Görüntüleme: 57

RickSancheZz

Üye
dün girişte crash yedim, oyuna girdim bi baktım party 5 kişi
benle beraber 3 kişi daha crash yemiş, dahada ilginci party daha ilk odada ama ben kutuların orada doğdum, partyden bi kişi daha kutularda doğdu, oturduk bekledik ilk odadakiler mobları kesemiyor damage yetmiyor, tam 42 dakikada bitti dungeon

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt