Sadece Exp Sc Değil Buff , Defans ve Attack Scrollarınıda İstiyorum

FerhatBeN

Üye
Lütfen hesabım incelensin almış olduğum Exp , Buff , Defans ve Attack Scrolları İçin harcadığım KC'ler iade edilsin şayet exp scroll olarak verecekseniz 60 seviye oldum vereceğiniz exp sc sinin hiçbir anlamı yok benim için çünkü kullanamıyorum +60 olduğum için...

Paris

Üye
Öncelikle telafi yapılabilmesi için mevcut sorunların çözülmesi gerekli. Şu an oyunun stabil ve akıcı sorunsuz bir şekilde oynanabilmesi için çalışılıyor. Bunu yaptığımızda mağduriyetleriniz belli bir seviyede karşılanacaktır.

TheJimmyQ

Üye
Lütfen hesabım incelensin almış olduğum Exp , Buff , Defans ve Attack Scrolları İçin harcadığım KC'ler iade edilsin şayet exp scroll olarak verecekseniz 60 seviye oldum vereceğiniz exp sc sinin hiçbir anlamı yok benim için çünkü kullanamıyorum +60 olduğum için...
merhaba bugun yayında açıklama yapıldı 15 nisan itibariyle karakter oluşturmuş herkese 1 paket (10 adet) 1-50 1 paket 1-60 1 paket 1-70 exp sc binek pet kanat mata olmak üzere ve arada geçen bütün premium sürelerinin iadesi yapılacak ve bunlarla beraber etkinlikler yapılacak şuan için bekleyip kendilerine zaman verelim en kısada halledielcek

Paris

Üye
Merhaba, gün içerisinde açıklanan telafi ödüllerinin tamamı bu şekildedir.

1650404708244.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt