Şu an eğer dediğin olay olursa gb fiyatı düşer oyunu yapan yönetime göre eğer gb denilen bu fiyatlar düşerse oyunun biteceğini düşünüyorlar halbuki böyle giderse oyun sürekli bir kısır döngüye gidiyor bilinmiyor çözüm konusuna gelirsek piyasaya yıllardır hükmeden bir sürü mmporg var yenilerde var onların uyguladığı bir çok yöntem var mesela seviyler arası map değşikliği yani 30 40 lvl arası mapta kullandığın silah 40 50 lvl arası seni taşımaz kıyafet ve takılarda taşımaz buda oyunda sürekli döngü anlamına gelir pazarın durgun olmasının başka bir sebebide bence ev geçindirmeye tlf almaya ne bilim araba alırım kafasında giden insanlar var ben saldım artık daha prenin 25 günü var solo oyuncu bu oyunda yok edilmek istenen oyuncu tipi ben öyle görüyorum .. Üzgünüm iyi ümitlerim vardı farm atarım 3 4 aya çarı orta seviye yaparım diyordum ama anladım ki benim yaptığım farmla bu iş iğneyle kuyu kazmak ya evi salacağım yada işi

yayıncıları izlerseniz hepsi yayında ya gb alıyorlar yada gb siteleri ile ortaklar partnerlik tarzı burdanda anlamamız lazım ki bu oyun diyorki pre almamız üstünüze kostüm almanız yeterli değil birde gb almalısınız ...