sadece plateler süresiz olabilir

melih42

Üye
pazar çok cansız bir an önce bu görevden gelenler kalkmalı sadece plateler kalsın görevle alabileceğimiz en iyi item plateler olmalı süresiz olabilir farketmez silahlarda ise proteanda 46 lwl di sanırım o ilk görevde elde edilen silah kalmalı sadece diğerleri silinmeli bakın bu çok önemli bunu biran önce yapmalısınız gözünüzü seviyim dinleyin bak herşey çok güzel olacak herkes bunu istiyor elite elbise kasanlarda çok daha zevk alarak kasacak emin olun herkese yarayacak oyun çok canlanacak

cemde46

Üye
hayırlı bayramlar hocam peki 3 4 saat oynayan ne yapıcak hocam ne takıcak eline mesela priest silahına nerf geldi yanlış hatırlamıyorsam 4 -5 ap felandı ona en yakın apli item cursed bladeye yaklaşık 30kk iken birden 80-90 m oldu(bu arada buff almadı) Hani şunu desen anlarım yönetim ekibi pazarı canlandırmak için oyuncuların drop ratesini artırın ama bunu demiyorsunuz sürekli görev itemi nerfx2 bunu bırakıp başka konular üstünden ilerleyin bence eğer oyun bütün oyunculara hitap etmek istiyorsa gb sitelerine değil playerlara kazandırmalı Yani olayın özeti şu oyunda item bolluğu olmadığı sürece görev itemleri kalkarsa gününü çalışarak geçiren insanların büyük çoğunluğu bırakır saygılar

melih42

Üye
hayırlı bayramlar hocam peki 3 4 saat oynayan ne yapıcak hocam ne takıcak eline mesela priest silahına nerf geldi yanlış hatırlamıyorsam 4 -5 ap felandı ona en yakın apli item cursed bladeye yaklaşık 30kk iken birden 80-90 m oldu(bu arada buff almadı) Hani şunu desen anlarım yönetim ekibi pazarı canlandırmak için oyuncuların drop ratesini artırın ama bunu demiyorsunuz sürekli görev itemi nerfx2 bunu bırakıp başka konular üstünden ilerleyin bence eğer oyun bütün oyunculara hitap etmek istiyorsa gb sitelerine değil playerlara kazandırmalı Yani olayın özeti şu oyunda item bolluğu olmadığı sürece görev itemleri kalkarsa gününü çalışarak geçiren insanların büyük çoğunluğu bırakır saygılar
çöpe attıgımız droplar para eder hale gelecek heavy plateler ve rare weapıonlar böyle farm aatacağız oyun akacak bu şekilde süper olacak sende bende solo olsakta heavy plate basarak ve rare silahlar para kasacağız ilk elite görevini yapıp o kıyafetleri giyince demiştim zaten ee sıkıldım ben hemen sonu geldi oyunun sanki hissi oluştu soğumalar başladı amaçsız hayat yaşanmaz kardeş olacak hepsi amaç yoksa hayat yok

DiabIo

Üye
Sizin mantığınıza göre görevlerin de kalkması lazım hocam, gerek yok pot bile vermesin hatta değil mi? Plateler de çok bizim gibi oyunculara. Karakter oluştururken doriona çıktığımız donlarla gezelim hepberaber. Bir yorum ya da istekte bulunurken yalnızca kendi çıkarlarımızı düşünmekten vazgeçmeliyiz ilerleme kaydetmek için. Bırakın da herkes istediği şekilde şu oyundan keyif almaya baksın artık. Hedef istiyorsanız yavaş yavaş para biriktirip rare ya da epic takılarınızı tamamlamaya odaklanabilirsiniz mesela.

cemde46

Üye
Şu an eğer dediğin olay olursa gb fiyatı düşer oyunu yapan yönetime göre eğer gb denilen bu fiyatlar düşerse oyunun biteceğini düşünüyorlar halbuki böyle giderse oyun sürekli bir kısır döngüye gidiyor bilinmiyor çözüm konusuna gelirsek piyasaya yıllardır hükmeden bir sürü mmporg var yenilerde var onların uyguladığı bir çok yöntem var mesela seviyler arası map değşikliği yani 30 40 lvl arası mapta kullandığın silah 40 50 lvl arası seni taşımaz kıyafet ve takılarda taşımaz buda oyunda sürekli döngü anlamına gelir pazarın durgun olmasının başka bir sebebide bence ev geçindirmeye tlf almaya ne bilim araba alırım kafasında giden insanlar var ben saldım artık daha prenin 25 günü var solo oyuncu bu oyunda yok edilmek istenen oyuncu tipi ben öyle görüyorum .. Üzgünüm iyi ümitlerim vardı farm atarım 3 4 aya çarı orta seviye yaparım diyordum ama anladım ki benim yaptığım farmla bu iş iğneyle kuyu kazmak ya evi salacağım yada işi :) yayıncıları izlerseniz hepsi yayında ya gb alıyorlar yada gb siteleri ile ortaklar partnerlik tarzı burdanda anlamamız lazım ki bu oyun diyorki pre almamız üstünüze kostüm almanız yeterli değil birde gb almalısınız ...

melih42

Üye
Sizin mantığınıza göre görevlerin de kalkması lazım hocam, gerek yok pot bile vermesin hatta değil mi? Plateler de çok bizim gibi oyunculara. Karakter oluştururken doriona çıktığımız donlarla gezelim hepberaber. Bir yorum ya da istekte bulunurken yalnızca kendi çıkarlarımızı düşünmekten vazgeçmeliyiz ilerleme kaydetmek için. Bırakın da herkes istediği şekilde şu oyundan keyif almaya baksın artık. Hedef istiyorsanız yavaş yavaş para biriktirip rare ya da epic takılarınızı tamamlamaya odaklanabilirsiniz mesela.
eski oyunculardanım ben bu sistem yanlış elbiseleri silahları ver eline sonra dropu zor yap hatta çok zor epic lerden bahsediyorum ve o epic itemlerinde pek bir fazlası olmasın görev itemlerinden insanda heves kalmaz klendimi filan düşünmüyom bende cıplak kalacam gidip plateleri alıp giyecem gerçi çöpe attıydım bişiler bulup giycez gta mı oynuyoz kardeş herşey full git sadece adam öldür nerde emek

melih42

Üye
Şu an eğer dediğin olay olursa gb fiyatı düşer oyunu yapan yönetime göre eğer gb denilen bu fiyatlar düşerse oyunun biteceğini düşünüyorlar halbuki böyle giderse oyun sürekli bir kısır döngüye gidiyor bilinmiyor çözüm konusuna gelirsek piyasaya yıllardır hükmeden bir sürü mmporg var yenilerde var onların uyguladığı bir çok yöntem var mesela seviyler arası map değşikliği yani 30 40 lvl arası mapta kullandığın silah 40 50 lvl arası seni taşımaz kıyafet ve takılarda taşımaz buda oyunda sürekli döngü anlamına gelir pazarın durgun olmasının başka bir sebebide bence ev geçindirmeye tlf almaya ne bilim araba alırım kafasında giden insanlar var ben saldım artık daha prenin 25 günü var solo oyuncu bu oyunda yok edilmek istenen oyuncu tipi ben öyle görüyorum .. Üzgünüm iyi ümitlerim vardı farm atarım 3 4 aya çarı orta seviye yaparım diyordum ama anladım ki benim yaptığım farmla bu iş iğneyle kuyu kazmak ya evi salacağım yada işi :) yayıncıları izlerseniz hepsi yayında ya gb alıyorlar yada gb siteleri ile ortaklar partnerlik tarzı burdanda anlamamız lazım ki bu oyun diyorki pre almamız üstünüze kostüm almanız yeterli değil birde gb almalısınız ...
bende anladım yol gözüktüde ne biliyim çabalıyoz hala ortada yeni sw filanda yok naytda ölü kaldık böle can sıkıntısı sadece

DiabIo

Üye
eski oyunculardanım ben bu sistem yanlış elbiseleri silahları ver eline sonra dropu zor yap hatta çok zor epic lerden bahsediyorum ve o epic itemlerinde pek bir fazlası olmasın görev itemlerinden insanda heves kalmaz klendimi filan düşünmüyom bende cıplak kalacam gidip plateleri alıp giyecem gerçi çöpe attıydım bişiler bulup giycez gta mı oynuyoz kardeş herşey full git sadece adam öldür nerde emek
Emek nerde mi :) 65 e kasmak emek değil mi? Her gün bir umut ile dungeonları tamamlamak, ya da ufak ufak dropları satıp zar zor para biriktirip üste basa set, takı, silah almaya çalışmak emek değil mi? Mevcut durumda bile tüm bunları adım adım yapıp zorlanırken sizin bahsettiğiniz senaryoda çok daha zor olmayacak mı? Piyasayı hareketlendirir mi derseniz katılıyorum Evet ama emek verenlerin değil para verenlerin ciddi avantajı olacak görev itemleri kalkarsa bunu bir an durup düşünen herkes görebilir. En baştan tüm bu itemler verilmemiş olsaydı görevlerle ben de haklısınız derdim hocam. Bir de tüm bunlar olduktan sonra oyuna ilk kez giriş yapıp oyunu oynamaya çalıştığınızı düşünün. Siz olsanız yeni bir oyuncu olarak bu oyunu oynar mıydınız?

cemde46

Üye
valla yolmu gözüküyor yolamı itiliyoruz yavaştan anlamadım :/ gerçekten bilen arkdaşlar söyleyebilirmi acaba solo player ne yapmalı günde 3 4 saat farm ile ne yapılabilir acaba hani item için para biriktirelim diyoruz gelen gideni karşılamıyor bazen dungeon diyoruz drop görmedik hiç ne bileyim düşenleri satalım diyorsun oda yok ne tarz farm atabiliriz acaba bilmiyorum craft gelirse oyun şenlenir diyorlar ben hiç ihtimal vermiyorum ..... Hayırlı bayramlar

HeaveN

Üye
bence böyle iyi görev item olması item yapmak kolay deil item olmazsa iycene ezik olcak zaten millet zaten farm zor dönüyoz görev itemleri gidince can defans herşey düşer mantıklı deil şuan onu güzel ayarlamışlar bence.

psikolog

Üye
oldu sen kastın lvlini yeni başlayan siteye para bayılsın sana oyun parası bağışı yapsın yada senin düşürüp sitede satacağın itemleri alsın dimi yok ya

die2323

Üye
Adamlar utanmasa ağlayacak yaw çocuk mu kandırıyorsunuz siz para uğruna ne kadar ileri gidebilecekler bekliyorum

kopil

Üye
Yeni gelenler yada az oynayanlar mecburen bunlardan alsin istiyorlar. Gb saticisi tayfa hepsi. Benim charimda da 15 20gblik item var ama ben hala boyle bir basliga destek olmuyorum. Sizin mantiginizdaki oyun hala acik beyler, oradan devam etsenize

melih42

Üye
anlaşıldı bu elemanlar sürekli olarak görevden gelen itemlerle takılacak olanlar halbuki herkese farm imkanı sağlıyor bu sistem ayıkamadılar sanırım devam beyler devam siz gidin bir slotta 10 gün takılın 1 tane epic item için oda şansınız kırdırmalık epic item olur umarım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt