şahsi fikrim ah hakkında ( bi nevi ticaret sc'si)

KOROW

Üye
Bu ticaret sc'sinin herkese açık olması çok sacma bir olay bunu pus itemi yapın para verip alalım suan herkeste oldugu icin herkes en ucuzu alma derdinde sürekli kslesme dönüyor pazarda yaprak kımıldamıyor bu yuzden yada temelli kapansın zaten 100 pazar anca var dorion 1 de bırakın en ucuzunu bız arayalım bulalım pazarda ki item en son kac paraya gitmis tarzı bi sistem yapılabilir ordan ortalama cıkartıp alır kullanıcı suanda bu ah sıstemı tamamen ticareti öldürmüş durumda ks nirvana saatlerdır pazarda beklıyorum 10 kısı anca acıyor pazarı gercekten uzucu zaman kaybı oluyor

KOROW

Üye
Hakaret etmeyeceğim :)
Senin 10mye kurdugun itemi adam gidipte ah den bakıp 9.5mye kursun sürekli pazarda ks dönsün sen pc basında olmadıgında ne guzel pazar kurdum umarım ıtem cekerler dıye dusunup eve geldiginde sırf ks den dolayı bu ah sisteminden dolayı pazarına 3 kisi baktıgında he olsun gıden elektırık olsun enayıyım ben zaten dıyebıleceksen helal olsun der gecerim

Zbam

Üye
Senin 10mye kurdugun itemi adam gidipte ah den bakıp 9.5mye kursun sürekli pazarda ks dönsün sen pc basında olmadıgında ne guzel pazar kurdum umarım ıtem cekerler dıye dusunup eve geldiginde sırf ks den dolayı bu ah sisteminden dolayı pazarına 3 kisi baktıgında he olsun gıden elektırık olsun enayıyım ben zaten dıyebıleceksen helal olsun der gecerim
Keşke sen olsam

KenyaliAtlet

Üye
Ha mağazadan parayla almışsın, ha elektrik ödemişsin ne fark var?

KOROW

Üye
Ha mağazadan parayla almışsın, ha elektrik ödemişsin ne fark var?
farkı şu güzel kardeşim şuanda herkeste oldugu icin herkes ks atabiliyor ve bu rekabeti fazlasıyla arttırıyor bu yuzden fıyatlar 10dakika da bi düşüyor ve bu yuzden sureklı takip et fiyat dusur moduna giriyor insan bu yuzden boşa bilgisayar acık kalıyor ama eger herkeste olmazsa ve para ile elde edebilirsek o sistemi rekabet az düzeyde olsa düşecek pazarıma 3 kisi bakıyorsa 20 kisi bakıcak ve 1 item satıyorsam 5 item satıcam boylelikle bilgisayar bosa acık kalmıcak

Zayk0

Üye
Benim param olduğu için pazardan en ucuzunu almaya hakkım var zenginim yani pazardan en ucuzunu alacam çünkü neden olmasın

KOROW

Üye
Benim param olduğu için pazardan en ucuzunu almaya hakkım var zenginim yani pazardan en ucuzunu alacam çünkü neden olmasın
paran varsa zenginsen oyun ici veya pustan bu ah sistemini paran karsılıgında satın alabilirsin yada bu ah sistemi temelli kalkabılır ve en ucuzunu almak icin pazar pazar dolasabilirsin zor bir şey degil nasıl slotlara ks party geliyor diye insanlar sitemde bulunuyorsa buda benim sitemim benim düsüncem herkeste oldugu icin bu sistem herkes birbirine fiyatlarda ks atıyor o 100k eksık o 1m eksık koya koya benim itemim basta gozuksun dıye dusune dusune piyasa alt ust oluyor suanda

meraklimahmut

Üye
Gerçek 'AH' geldiği zaman zaten sen eşyanı 12 saat, 1 gün, 2 gün şeklinde satabileceksin böylelikle sistem doğrudan senden komisyonunu alacak. Komisyonunu aldığında ise sende tekrar tekrar pazarını bozup kuramayacaksın. Böylelikle fiyat kırma minimuma inecek ve artı olarak pazarda beklemek yerine bilgisayarın ya kapalı kalacak ya da expini kasıp bossunu vs. keseceksin ;)

Zayk0

Üye
paran varsa zenginsen oyun ici veya pustan bu ah sistemini paran karsılıgında satın alabilirsin yada bu ah sistemi temelli kalkabılır ve en ucuzunu almak icin pazar pazar dolasabilirsin zor bir şey degil nasıl slotlara ks party geliyor diye insanlar sitemde bulunuyorsa buda benim sitemim benim düsüncem herkeste oldugu icin bu sistem herkes birbirine fiyatlarda ks atıyor o 100k eksık o 1m eksık koya koya benim itemim basta gozuksun dıye dusune dusune piyasa alt ust oluyor suanda
Demek istediğim daha ucuza item almak için gidip bir şeye para vereceğim ve bunun süreli olmasınıda istiyorsundur yani ben oyun içinde farm pk atan biri olarak 1 kere kullanacağım bir şeye para verecem resmen pazarcılar için item istiyorsun.

KOROW

Üye
Demek istediğim daha ucuza item almak için gidip bir şeye para vereceğim ve bunun süreli olmasınıda istiyorsundur yani ben oyun içinde farm pk atan biri olarak 1 kere kullanacağım bir şeye para verecem resmen pazarcılar için item istiyorsun.
En kötü premium ceken kullanıcılara özel olabilir kanka her türlü entegre edilir şuan cok sacma bir şekilde herkese açık onu demek istedim ben

STONKS

Üye
Bu ticaret sc'sinin herkese açık olması çok sacma bir olay bunu pus itemi yapın para verip alalım suan herkeste oldugu icin herkes en ucuzu alma derdinde sürekli kslesme dönüyor pazarda yaprak kımıldamıyor bu yuzden yada temelli kapansın zaten 100 pazar anca var dorion 1 de bırakın en ucuzunu bız arayalım bulalım pazarda ki item en son kac paraya gitmis tarzı bi sistem yapılabilir ordan ortalama cıkartıp alır kullanıcı suanda bu ah sıstemı tamamen ticareti öldürmüş durumda ks nirvana saatlerdır pazarda beklıyorum 10 kısı anca acıyor pazarı gercekten uzucu zaman kaybı oluyor
bu kadar boş bi talep görmedim. herkes tabiki en ucuzunu almak isteyecek . Oyuncu sadece bir mekaniğe erişemiyor diye neden 9m lik eşyaya 10m versin ki ?

KOROW

Üye
iban verirsen tl göndereyim pazarcı karşim türkçe kursuna yazılmanı isterim. ama ne kadar zırlarsan zırla burda o knighttaki pazar olayını yapamayacaksınız
o türkçe dersi sana lazım olabilir türkce türkce diye övünüp . dan sonra kucuk harfle baslayıp ondan sonra kucuk harfle cumle kurup imla kurallarına uymadan yazıp TDK kesilme basımıza :D futbol ppli elaman

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt