Şaka olsa gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İnanılmaz

Üye
Baykahraman adlı forumdaki üyeliğim ne gerekçe ile engellendi ? Oyuna girip deneyimimi belirttiğim başlık üzerinden hangi gerekçe ile engelleniyorum ? Bu nasıl bi yönetim anlayışı ? Bu forum niye var oyundaki tecrübelerimizi aktarmak veya karşılaştığımız sorunların problemleri sizlere yansıtmak için değil mi ? Ben kimseye hakaret etmeden, kimsenin değerlerine herhangi bir zarar verici, kırıcı bir kelime, söz, cümle kullanmadan ne gerekçe ile engelleniyorum ? Şimdi konuyu sildiniz, kişiyi engellediniz oyunda belirtilen sorunlar bitmiş halolmuş mu oldu ? Bu cümlemede alınmanızı istemem lakin alınacaksınız belli oldu , korsan olarak açılan xxxxxxx sunucular dahi daha profesyonelce yönetilmekte. İnanılmaz gerçekten.

Konu içerisinde kimseye tek bir kelime dahi kullanmayan bana, sözde onaylı yayıncının tarafıma etmiş olduğu hakaretler hakkında herhangi bir işlem yaptınız mı ? Tabiki hayır. Neden çünkü 50 kişinin izlediği yayınları açıyor ve ne olursa olsun ekmeğinin peşinde olduğu için fanatik bir şekilde savunuyor. İşte xxxxxx oyununa karşı açılan ve açılırken büyük cümleler ile slogonlar atan oyun yönetiminin geldiği son nokta. Gerçekten tebrik ediyorum. Şimdi kötü cümlelerin yer almadığı bu güzide eleştiriği hemen silip üstüne engellemeniz, forumu takip eden oyuncuları şaşırtmayacaktır.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
1669117691550.png

Hesabınız ile alakalı herhangi bir sorun bulunmamaktadır, yasaklı değil hesabınız.

Forum kuralları gereği ''Multi Üyelik'' yasak olduğu için bu hesabınızı yasaklıyorum.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt