İstek Sanki bi tık kabak tadı vermeye mi başladı Rise ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzguraydinTV

Üye
Arkadaşlar bi tık sıkılmaya başladık biz clanca oynuyoruz bu oyunu 35 clan üyemizle beraber sürekli hataların olması. Lunaskar tarafı haggard da mobların olması 08:00 dan beri Protean haggardda mobların olmaması ve buna rağmen 18:00 da xpo event başlaması . Buna rağmen protena kingdom 4 te xp eventin olmaması gerç.ekten can sıkmaya başladı. Gerçekten şu durumla ilgilenilecek mi ? Sıkılmaya başladık. Ve buraya ne umutlarla geldik. Teşekkürler çalışmalarınız emekleriniz için bu arada . Sizlere ve ekibe güveniyoruz.

ForVictory

Üye
Arkadaşlar bi tık sıkılmaya başladık biz clanca oynuyoruz bu oyunu 35 clan üyemizle beraber sürekli hataların olması. Lunaskar tarafı haggard da mobların olması 08:00 dan beri Protean haggardda mobların olmaması ve buna rağmen 18:00 da xpo event başlaması . Buna rağmen protena kingdom 4 te xp eventin olmaması gerç.ekten can sıkmaya başladı. Gerçekten şu durumla ilgilenilecek mi ? Sıkılmaya başladık. Ve buraya ne umutlarla geldik. Teşekkürler çalışmalarınız emekleriniz için bu arada . Sizlere ve ekibe güveniyoruz.

ben artık güvenmiyorum her defasında aynı terhane

BelaOkuyan

Üye
bugünlükte ezikler lvl kassın nolacak. adamların haIrlandıkları fuar vardı. patch verip fuara gittiler ve planlamadıkları şeyle karşılaştılar. bunlar fuardayken oldu. azıcık anlayışlı olun

IamMorph1ne

Üye
Cidden artık sıkıcı olmaya başladı. Exp event var kasamıyoruz. Hagardda slotlar yok. :S

skaebneN

Üye
Eski patchte oyun çok daha iyiydi. Yenilik olarak ;

• FPS Drop
  • AH bozuldu
  • Aşırı ping
  • Haggard mobları gitti

BestArcherVEBA

Üye
bugünlükte ezikler lvl kassın nolacak. adamların haIrlandıkları fuar vardı. patch verip fuara gittiler ve planlamadıkları şeyle karşılaştılar. bunlar fuardayken oldu. azıcık anlayışlı olun

Sen ciddi misin? Bütün ekip fuara gitmek zorunda mıydı, şu oyunu oynayanların %80 i çalışan insanlar. 19 mayıs resmi tatil gününde bu yapılacak iş mi? sabah 8 den beri hagard haritassı bozuk ve dalga geçer gibi bide exp eventi vermişler. Hani sinirimiz daha da zıplasın, lunaskar exp kasarken biz sinirden çatlayalım diye özellikle ayarlasalar ancak bu kadar olurdu. İzinli tek günümde şu yaşadığım şeye bak

Paris

Üye
Bildirilen tüm hata ve problemlerden yetkili ekibin haberi var, çalışmalar devam ediyor.

Kenshin

Üye
Sen ciddi misin? Bütün ekip fuara gitmek zorunda mıydı, şu oyunu oynayanların %80 i çalışan insanlar. 19 mayıs resmi tatil gününde bu yapılacak iş mi? sabah 8 den beri hagard haritassı bozuk ve dalga geçer gibi bide exp eventi vermişler. Hani sinirimiz daha da zıplasın, lunaskar exp kasarken biz sinirden çatlayalım diye özellikle ayarlasalar ancak bu kadar olurdu. İzinli tek günümde şu yaşadığım şeye bak
Merhaba,

Bu şekilde bir düşünceniz olduğu için açıkcası üzüldüm. Böyle önemli bir organizasyonda daha 1 aylıkken yer almamız gurur verici olması gerekirken neden sürekli eleştirildiğimizi anlamadım. Ekip yeri geliyor hiç uyumadan sorunları çözmek için sürekli testler yapıyor. Son gelen güncellemede 70 maddeyi görmüşsünüzdür sanırım. Lütfen bir şeyler yazmadan önce biraz oturup sakin bir kafayla düşünmekte fayda var.

BestArcherVEBA

Üye
Merhaba,

Bu şekilde bir düşünceniz olduğu için açıkcası üzüldüm. Böyle önemli bir organizasyonda daha 1 aylıkken yer almamız gurur verici olması gerekirken neden sürekli eleştirildiğimizi anlamadım. Ekip yeri geliyor hiç uyumadan sorunları çözmek için sürekli testler yapıyor. Son gelen güncellemede 70 maddeyi görmüşsünüzdür sanırım. Lütfen bir şeyler yazmadan önce biraz oturup sakin bir kafayla düşünmekte fayda var.

Sorun da burada zaten. Ben 15 yıldır mmorpg oynayan biriyim. Bugüne kadar böyle büyük güncellemelerin ardından soyun yaşanmadığına çok az şahit oldum. Bu güncellemeden sonra da sorun yaşanacağı bu kadar açıkken, güncellemeyi Gamex oyun fuarıyla aynı güne denk getirmek zorundamıydınız? Resmi tatil nedeniyle izinli olduğum tüm günümü pc başında "şimdi düzelir" umuduyla geçirdim ve buna rağmen yaptığım eleştirinin dozunda olduğunu düşünüyorum. Dozunda değil diyorsanız daha eleştiri yapmam. Herkese iyi oyunlar

skaebneN

Üye
Merhaba,

Hocam anlayışlı olalım eyvallah elinize sağlık. Fakat şu an oyuna bu gün eklenen hangi mekanik çalışıyor?

RainOfFire

Üye
Merhaba,

Ne pazar kurulabiliyor ne zindana girebiliyorum saat 11 den beri. Zindani surekl ideniyorum Keske getirmeseydiniz diyorum yani.

JaxSui

J
toplasan 25 kısıler. ne beklıyorsun bı pearlabyys mı ?

Kenshin

Üye
Güncelleme öncesi mevcut sorunlar ve güncelleme sonrası oluşan sorunlar ile GameX organizasyonu çok farklı şeyler. Sorunların organizasyon ile bağdaştırılması yanlış. Bugün gelen güncelleştirmede düzeltilen sorunlar olduğu gibi, şu an da yaşanan sorunlar da düzeltilecektir. Tüm sorunlardan ekibin haberi var ve bugün fuar etkinliği sonrası geliştirici ekibimiz iş başına geçip çalışmalarına başladı.

petair

Üye
oyun gerçekten kabak tadı vermeye başladı güncellemeler kimseyi memnun etmedi acıkcası tam tersine oyunu demotive ettiğini düşünüyorum. Resetten Öncesine kadar oyun güzel gidiyordu resetten sonra oyun sadece bana mı diye sordum 50 60 kişi aynı cevabı verdi herkez demotive olmuş durumda bir el atılsın şu an oyunda bile dielim film izliyorum. ama düne bakılır ise oyunda olmayı tercih ederdim iyi çalışmalar...

DeathlyDaggers

Üye
Yönetim sınıfta kaldı. Şımartmadan usulca biraz ara vereyim ben. Mental sağlığım için...

STONKS

Üye
Arkadaşlar bu kadarda gaddar olmamak lazım diye düşünüyorum. Bu denli büyük bir oyunu geliştirmek ve her bakımdan kusursuz hale getirmenin ne kadar zor bir iş olduğunu biraz anlamaya çalışalım lütfen ve sonuçta oyun yönetici/geliştiricilerinin de bu sorunları kulak arkası yapmayıp ellerinden gelen gayretle en kısa sürede çözüme ulaştırdıklarınıda hatırlayalım. Evet bazen karşılaştığımız küçük ama çok canımızı sıkan hatalar olabiliyor, bunlar içinde yapabileceğimiz en mantıklı iş yönetimi bilgilendirmek ve hataların çözümünü beklemektir. Ayrıca oyunda sanki tamamen sorunlardan ibaretmiş gibi davranmak kimseye birşey kazandırmaz. Biz bu oyunu yıllarca oynamaya gelmedikmi buraya ? e biraz sabır ozaman lütfen.

koroxi

Üye
valla ben de sıkıldım 3 gündür oyuna girmiyordum bi zindan geldi ona girek dedik kendi lv lime göre mod girdim %0.20 bile kasamadım şaka gibi, güya exp açısından iyi olucaktı

Mhkral36

Üye
Güncelleme öncesi mevcut sorunlar ve güncelleme sonrası oluşan sorunlar ile GameX organizasyonu çok farklı şeyler. Sorunların organizasyon ile bağdaştırılması yanlış. Bugün gelen güncelleştirmede düzeltilen sorunlar olduğu gibi, şu an da yaşanan sorunlar da düzeltilecektir. Tüm sorunlardan ekibin haberi var ve bugün fuar etkinliği sonrası geliştirici ekibimiz iş başına geçip çalışmalarına başladı.
Öncelikle Allah kolaylık versin çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Başka bir mmorpg oyununda pazar sayısının kısıtlanma örneği daha önce varmı merak ediyorum, şayet rise online ekibi ilk kez bunu deniyorsa bu ekipteki arkadaşlardan biridemi çıkıp oyuncular ayaklanır demedi onu merak ediyorum. Anlayış konusuna gelince oyuncularımız emin olun çok anlayışlı nitekim sadece kendimden örnek verecek olursam destek olması için ara ara cash alıyorum. Yönetici ekibin emeklerinin karşılığını fazlasıyla vermeye çalışıyoruz fakat bunun gibi rekabet sistemini değiştiricek yenilikler oyuncu ile öncesinde paylaşılmalı görüş alınmalı, oyundaki FPS veya lag probleminin çözümü kısıtlama getirmek olmamalı olacaksada dediğim gibi görüş alınmalı. İtem piyasası 1 günde değişti ve oyuna destek vermeye çalışan biz oyuncular bundan ciddi manada etkileneceğiz. İyi çalışmalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt