İstek Sanki bi tık kabak tadı vermeye mi başladı Rise ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ykmpc5

Üye
haggar da genel 1 sorun var beyler kolay değil biliyorum ama sabır her sorunun ilacidir.

Mhkral36

Üye
Arkadaşlar eleştiri yapıyorum bende her başlıkta fakat kabak tadı vermedimi gibi demoralize edici başlıklar açıp oyuncuları galeyana getirmeyelim. Diğer yandan eskiden oynadığımız malum oyunun ilk günlerini hatırlayanlar bilir çok berbat dönemler atlattık. Burada önemli olan bizim içimizden birileri beğendiğimiz bir tarzda oyun üreterek dünyaya açıldı. Yapıcı veya az yıkıcı konu ve yorumlar yaparak arkadaşlara yardımcı olmalıyız. Adamlar aralıksız clanlara soruyor ne istersiniz diye evet benim içinde gelen güncelleme hayal kırıklığı oldu fakat oyuncuları küstürecek bir ortam oluşturmamaya gayret gösterelim işin sonunda hepimiz oyundan zevk alarak kazanacağız. İyi forumlar...

Kwisatz Haderach

Üye
Öncelikle ekibin değişmesi gerekiyor. Bazı moderatör arkadaşlar kendilerini oyunun sahipleri sanıyor falan bu çok can sıkıcı bi hal almaya başladı. Düzelmeye kendi içlerinden başlamaları lazım. Önce ekibi düzeltip sırayla oyuna geçmeleri lazım.

nanis208

Üye
yahu ne çok tatava yapıyosunuz anlamış değilim yok o oldu yok bu oldu .oynama kardeşim zorla seni bu oyunda tutan da yok . tabiki de hoşuna gitmeyen bazı şeyleri dile getireceksiniz ama bunu da bir anlayış çerçevesinde yapacaksınız. bu adamlar yeni bir oluşum yaptı hata da olacak buna verdikleri aksiyona bakacaksınız. adamlar ellerinden geleni de laikiyle yapıyor yada yapmaya çalışıor fuara gitme olayına gelirsekte bu adamlar oraya tabiki gidecek reklamını yapacak bu adamlar sen pazar yap para kazan diye bu oyunu yapmadılar bu adamlarda para kazanmak için reklamını yapoacak oyuncu çekecek

BestArcherVEBA

Üye
yahu ne çok tatava yapıyosunuz anlamış değilim yok o oldu yok bu oldu .oynama kardeşim zorla seni bu oyunda tutan da yok . tabiki de hoşuna gitmeyen bazı şeyleri dile getireceksiniz ama bunu da bir anlayış çerçevesinde yapacaksınız. bu adamlar yeni bir oluşum yaptı hata da olacak buna verdikleri aksiyona bakacaksınız. adamlar ellerinden geleni de laikiyle yapıyor yada yapmaya çalışıor fuara gitme olayına gelirsekte bu adamlar oraya tabiki gidecek reklamını yapacak bu adamlar sen pazar yap para kazan diye bu oyunu yapmadılar bu adamlarda para kazanmak için reklamını yapoacak oyuncu çekecek
Pardon sen kimsin ? Sana mı kaldı oyunu oynayıp oynamayacağımız. 2020 yılından beri foruma üyesin, belli ki bi kazanç peşindesin. Bizler senin gibi kazanç sağlamak amacıyla oynamadığımız için çöp olan 8 saatimizin karşılığında eleştiri yapabiliyoruz. Sana da tavssiye ederim. Hem oyundan daha fazla keyif alırsın hem de şuankinden çok daha özgür olabilirsin

nanis208

Üye
:pPPP evet foruma beta zamanından beri uyeyim ama mesaj sayıma baksaydın forumda çok yazan eden olmadığımı anlardın. tabiki de kimsenin oynayıp oynamamasına karışamam benım demek istediğim bu kadar dert yakınıyorsan niye oynuyosun. benım cebime para koymadığım kesin ama bu soylemlerinle senin bu oyundan para kazandığın çok açık seçik belli 8 saatte iyi item gb kasardım mantığı güdüyosun sanırsam

burakbasturk

Üye
Aynı tepkiyi bu kadar kısa sürede hangi oyuna koydunuz acaba ?
Erken erişim olan bir oyun ve malum oyunu 20 sene ağıza alınmayacak açıkları ve rezaletleri ile oynadınız şimdi gözünüze ufacık çöp bile batar oldu, bekleyeceksiniz arkadaş adım adım güzelleşmesini bekleyeceksiniz ha bekleyemem dersen o zaman bırakacasın daha iyi olunca başlayacaksın ne bu koca karılar gibi sürekli bir şikayet

nanis208

Üye
şunuda belirteyim soylediklerim kişisel olarak sana değildi saçma sapan yorum yapan herkezeydi

BestArcherVEBA

Üye
:pPPP evet foruma beta zamanından beri uyeyim ama mesaj sayıma baksaydın forumda çok yazan eden olmadığımı anlardın. tabiki de kimsenin oynayıp oynamamasına karışamam benım demek istediğim bu kadar dert yakınıyorsan niye oynuyosun. benım cebime para koymadığım kesin ama bu soylemlerinle senin bu oyundan para kazandığın çok açık seçik belli 8 saatte iyi item gb kasardım mantığı güdüyosun sanırsam

Çok şükür oyundan gelecek 3 kuruşa ihtiyacım yok. Sizin gibi 7/24 oyun oynayamadığım için çarımın leveli çok geride. İzinli günümde çarımı kasma fırsatım varken heba olduğu için dert yakınıyorum. İşsiz güçsüz olsaydık hem çarımız 65 olurdu hem de senin gibi oyunu gelir kapısı olarak görürdük.

nanis208

Üye
arkadaşım ben 57 lvlim ve şuan exp parti bile bulamadığım için foruma falan bakayım dedim ben saat 6 da işten cıkıyorum ve geliyorum 3-4 saatte olsa yıllar sonra mmorpg keyfi almak istiyorum ama bunu isterken oyunun erken erişimde olduğunu bilerek ve kabul ederek oynuyorum zamanım çöp oldu diye bakmadan yani

BestArcherVEBA

Üye
Hala boş yapmaya devam ediyorsun. Neyse sana cevap yazdıkça kendini nimetten saymaya devam edeceksin. hadi iyi geceler sana

nanis208

Üye
yahu boş yapan sensin seninle alakalı olmayan bi yoruma löp diye atlayıp bide utanmadan
belli ki bi kazanç peşindesin. Bizler senin gibi kazanç sağlamak amacıyla oynamadığımız için
diyerek neyin ne olduğunu bile bilmeden beni şuçladın ve hala da
Neyse sana cevap yazdıkça kendini nimetten saymaya devam edeceksin
diyerek üste çıkmaya çalışıyosun noktaya virgüle dikkat ediyosun ama embesilin tekisin belli :d

Paris

Üye
Konu amacından saptığı & tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt