saygı değer yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cabbar34

Üye
sevgili yöneticiler açtığımız konuları siliyosunuz.silinen konu epincilerin coin ve item satması ..siz bu gerçeğin aksini ispat edin biz epincilerin coin item alıp satmasına izin vermiyoruz deyin .bizde bahsetmeyiz konu açmayız..tekrar soruyorum sözleşmenizde epin siteleri resmi oyunumuzun coin vede itemlerini satabilir maddesi varmı..resmi olarak açtığınız oyunda epin sitelerinin oyuna ait coin vede item alım satımı yasalmı..

RickSancheZz

Üye
satsınlar nolcakki ? Ben oyun içindeki goldumu premium, kozmetiğe bu şekilde çevirebiliyorum, oyunda kazanıyor, bende cepten vermeden oyun içi ihtiyaçlarımı karşılıyorum nft item karakter satışlarında da daha çok kişiye ulaşma potansiyelin var her türlü kazan kazan durumu var.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Yönetim olarak oyun içerisinde TL ile satışa müsaade etmiyoruz. Kullanıcıların oyun içerisinde TL ile alışveriş yapması yani '' TL ile alınır, TL ile satılır '' gibi cümleler kurması yasak. Tüm alışverişler oyun içi Market kısmından yapılabilir. Oyun dışı platformlarda yapılan ticaretlerde sorumluluk kullanıcılara aittir, bu konuda bir sorun yaşamanız halinde destek vermemekteyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt