Sayın Rise Online Yetkilileri Adalet İstiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz4343

Üye
Katılım
22 Tem 2022
Mesajlar
2
Puanları
3
merhabalar sayın rise online yetkilileri bir cevap istiyorum. benim 2 tane bilgisayarım var yan çar kasiyorum priest yandan buf ac alıyorum okcumlada farmımı yapiyorum. bu yandan kastigim priest durduk yere 2 kere atak ban yedi. 2 ci atak ban açildikdan sonra golemde buf ac atıp karekterimi oturturdum bi anda ban yedi karekterim. daha once atak ban yediginde karekterim oyun içi ticket gonderdim sürekli aynı şeyi yazıyorlar kopyala yapistir cevaplar veriyorlar. ben devamli bişey kullanmadıgım soyledım halde sürekli ceza aldım yok macro yok hile yargısız infaz yapiyorsunuz kalici ban yedigim sıradada priestim slotta bi kosede oturuyordu. 15 dk bir yana elimi uzatip buf ac atıyorum. bundan dolayı 2 kere atak ban alip ve pesine kalici ban yemem neden ceza aliyorum adaletlimi bu priemium almiyorum diyemi ban yiyorum çozemedim durumu neden ceza aldımı ogrenmek istiyorum 2 çarla oynamak yasakmi bana tam olarak açiklarmisiniz . vijdannı bi yetkili tarafindan karekterimin incelenip gereğinin yapilmasını istiyorum.

NOT : Karekterimin incelenmesini herhangi bir illegal görüldüğü taktirde bunu bana gosterin kalici banlanmasına razıyım , Ama karekterimde her hangi bir illegal macro , program ve bu tarzda kural dışı bişey kullanılmadıysa gereğinin yapilip cezamin kaldırılmasını istıyorum.

Karekterimin nicki : MELENIAMIQUELLA @SunRise @BEARFACT @Marduk
 

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Katılım
21 Eki 2020
Mesajlar
1,461
Puanları
112
Merhaba,

Forum adresimiz üzerinden bir şikayet bildirimi almıyoruz. Oyun içi veya resmi site üzerinden destek bileti oluşturmanız gerekiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt