Sayın Yetkililer Bir Ricamız Var!

4marlboro

Üye
Oyunun network sorunu sebebiyle kapatılmış olması ister istemez bütün kullanıcıları mağdur etmiştir. Yaptığınız açıklamada Xp eventlar belirli saatlerde ücretsiz Sc alımı gibi hediyeler vermeyi planlamışsınız, kendi adıma teşekkür ederim. Ancak bizleri bu şekilde mutlu etmek yerine oyunda 84 ve altındaki herkese otomatik 1 level yükseltme yapsanız bence çok daha güzel olur Saygı Sevgiyle!

(Sebebine gelince her slotta Ksleşme olacağından maalesef kimseye yaramayacak event ve Exp Sc ler)

ClyDeBorrow

Üye
Oyunun network sorunu sebebiyle kapatılmış olması ister istemez bütün kullanıcıları mağdur etmiştir. Yaptığınız açıklamada Xp eventlar belirli saatlerde ücretsiz Sc alımı gibi hediyeler vermeyi planlamışsınız, kendi adıma teşekkür ederim. Ancak bizleri bu şekilde mutlu etmek yerine oyunda 84 ve altındaki herkese otomatik 1 level yükseltme yapsanız bence çok daha güzel olur Saygı Sevgiyle!

(Sebebine gelince her slotta Ksleşme olacağından maalesef kimseye yaramayacak event ve Exp Sc ler)
biraz uçuk bir istek olmuş :) hatalarından kar elde edebilenler hayatta kalabilir diye bir mottoları var sanırım :) exp event ile mana-hp pot - row -repair hammer - exp veren nft eşyalar - exp scrollar vb. satacaklar ki sisteme para girsin bize de belirli saatlerde exp sc verecekler alın kullanın diyecekler 2-3 gün de preye eklerler tamam işte susun :)

RickSancheZz

Üye
herkesi 1 lvl atlatmak demek kiminin 1 m exp alması kiminin 5 m exp alması demek, memnuniyetten çok memnuniyetsizlik oluşturacak bir durum bence

Fthsaruhan

Üye
Kanka oyuncu olarak haklısın ama level biraz abartı gibi geldi bana :D
Oyun açılsa bir telafi illaki olacaktır dediklerinin dışında en azından ben öyle düşünüyorum.
1 Level olmasada %25 felan olabilir sunucu gitti geldi felan exe yatan çok oldu.

berktun

Üye
Onun yerine 1 hafta boyunca dropsuz 1 solo 1 darkness 1 grup zindan hakkı versinler herkese. Sadece exp odaklı normal zindanlara ek olarak daha hayırlı olur.

RickSancheZz

Üye
83 %99 isen 84 %99 yaparlar dostum neyin memnuniyetsizliği bu acaba

oluşacak muhabbet özeti ;

70 levelim, 83 level adamla aynı zamanlarda dc olduk aynı anda oyundan düştük ama ben 1 lvl karşılığı 2 m exp alırken 83 level adam 1 lvl karşılığı 6 m exp aldı haksızlık var hebele hübele falan işte

SessizCogunlugunSesi

Üye
Exp event yapmayın.Slot kavgası,zaman ayırma ws gibi sebeblerden.Sağlıklı olmuyor exp sc verin ne kadar süre exp event yapacaksanız o kadar süre yerine.Herkes istediği zaman kullansın.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt