2 gün önce, akşam saatlerinde 3-4 ayrı yerde gördüm açıkçası. Haritayı dolaşanların çok olduğu bir saatte denk gelmiş olabilirsiniz.Sayın yöneticiler.. Doriona tas koymamıssınız.Biz quarryyingi nasıl 10 lwl yapcaz önerileriniz neler merak ediyorum..
dorıonda gordugune emınmısın ?2 gün önce, akşam saatlerinde 3-4 ayrı yerde gördüm açıkçası. Haritayı dolaşanların çok olduğu bir saatte denk gelmiş olabilirsiniz.
Evet, ben de arkeoloji toplayıcılığı yapıyorum çünkü. Yan yana 2 taş bile görmüştüm.dorıonda gordugune emınmısın ?
tam olarak nerde cıkıyor soylermısın koordinat verme sansın varmıEvet, ben de arkeoloji toplayıcılığı yapıyorum çünkü. Yan yana 2 taş bile görmüştüm.
Bunlar haritada random (rastgele) olarak çıkıyor, sabit bir konumu yok.tam olarak nerde cıkıyor soylermısın koordinat verme sansın varmı
Ceylanların olduğu ağaçlık alanda yan yana 2 tane görmüştüm. Ama dediğim gibi, bunlar bölgede rastgele olarak çıkıyor.Dorionda ben de çok dolaştım ama bulamadım. Siz nerde gördünüz tam olarak?