İstek Scroll bardaki bastığımız yetenekleri silemiyoruz

Pitou

Üye
Bu durumu oyun açıldığından beri defalarca bildirdim. Özelden yazdım , ticket attım. Direk bunu düzenleyen kişiyle görüştüm hala düzelmedi. Düşününki bir Warrior oynuyorsunuz ve Frenzy bastınız silmeye çalışıyorsunuz ama oyun size izin vermiyor sonuç ne olur ? En son çare olarak forumada atayım belki gören olur. Belki bir yardımcı olan olur :( Düzelmemesi çok uzun sürdü.

AlaskanCrab

Üye
Sağına soluna altına köşesine falan dene, öyle yapınca siliniyor. Tabi bunun doğrusu öyle yapmadan silinmesi ama oyuncular olarak elden bir şey gelmez.

BySavas

Üye
Oyunun ilk gününden beri olan biyşey silmek için aktif yetenek barını hareket ettirmek gerekiyor.

Pitou

Üye
Herkes böyle olmasini kabullenmiş gibi arkadaşlar nasil basilabildigini biliyorum. Acıklamaniza gerek yok. Sadece normal olan bu değil düzgün calismasi gerekiyor. Alphadan beri oynuyorum herkes bilir kisi olmuş :) :)

Zewix

Üye
Herkes böyle olmasini kabullenmiş gibi arkadaşlar nasil basilabildigini biliyorum. Acıklamaniza gerek yok. Sadece normal olan bu değil düzgün calismasi gerekiyor. Alphadan beri oynuyorum herkes bilir kisi olmuş :) :)
Dostum bu ülkenin her alanında,oyunda da dahil değişmeyen şeylerden bir taneside budur.Doğrusu bu değil düzeltilmesi gerek dersin fakat herkes düzeltmedende olabildiğini ve çözüm yolu olduğunu anlatır.Suçlu sensin bak herkes anlatmış oyun yöneticilerine baskı kurma :D

skaebneN

Üye
Dostum bu ülkenin her alanında,oyunda da dahil değişmeyen şeylerden bir taneside budur.Doğrusu bu değil düzeltilmesi gerek dersin fakat herkes düzeltmedende olabildiğini ve çözüm yolu olduğunu anlatır.Suçlu sensin bak herkes anlatmış oyun yöneticilerine baskı kurma :D
Aslında öyle değil. Sorunun başından beri yöneticilerin bilgisi var. Defalarca söyledik. Çözüme ulaşmadığı için alternatif olarak kendi çözümlerimizi ürettik. Bu tecrübemizi de yardımcı olmak adına paylaşıyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt