underestimated
Üye

Selamlar, oyun yetkilileri Rise Online'a resmi açılışta Season Pass'in geleceğini söylemişlerdi benim season pass ile ilgili bir önerim var aslında bu öneri bir yandan da oyunda trade kapalı olacaksa ya da item satışının önüne geçmek için katı kurallar koyulacaksa güzel bir yöntem olabilir diye düşünüyorum. Bildiğimiz üzere oyuna dungeonlar da ekleniyor. Item veren party halinde girilen bir dungeon olsa ve bu dungeona bir NPC aracılığı ile satılamayan dungeon anahtarı ile girsek ve dungeon sonunda belli değerde itemler verse tabi artık hangi itemlerin verileceği oyunun ekonomik dengesini sağlamak için yöneticilere kalmış ve bu satılamayan dungeon anahtarının oyunda belli başlı moblar yerine çok düşük ya da düşük oranla her mobtan çıktığını düşünelim , season pass 50 seviye olacaksa season pass'te 5 ya da 6 seviyeye bu satılamayan anahtarlar koyulabilir diye düşünüyorum ya da dungeon sistemi anahtarlı olmayacaksa satılamayacak ama karakterin gelişimine katkı sağlayacak eşyalar da season pass'e konulabilir. Season passi biraz canlı tutmak hem oynayanlar açısından zevkli olur hem de direk takılacak eşyalar vs. yerine belli itemleri kazanmayı sağlayacak şekilde getirebilir mesela satılamayan upgrade scroll verebilir (tabi eğer mümkünse) oyunun ekonomisine girecek şeyler değil karaktere para kazandıracak şeyler değil de daha çok upgrade etmeye teşvik edecek satılamayan scrolllar ya da item düşürmeye uğraştıracak dungeon keyleri gibi.Sizin de season pass için önerileriniz var mı varsa neler ?