Öneri Season pass için öneri

underestimated

Üye
Selamlar, oyun yetkilileri Rise Online'a resmi açılışta Season Pass'in geleceğini söylemişlerdi benim season pass ile ilgili bir önerim var aslında bu öneri bir yandan da oyunda trade kapalı olacaksa ya da item satışının önüne geçmek için katı kurallar koyulacaksa güzel bir yöntem olabilir diye düşünüyorum. Bildiğimiz üzere oyuna dungeonlar da ekleniyor. Item veren party halinde girilen bir dungeon olsa ve bu dungeona bir NPC aracılığı ile satılamayan dungeon anahtarı ile girsek ve dungeon sonunda belli değerde itemler verse tabi artık hangi itemlerin verileceği oyunun ekonomik dengesini sağlamak için yöneticilere kalmış ve bu satılamayan dungeon anahtarının oyunda belli başlı moblar yerine çok düşük ya da düşük oranla her mobtan çıktığını düşünelim , season pass 50 seviye olacaksa season pass'te 5 ya da 6 seviyeye bu satılamayan anahtarlar koyulabilir diye düşünüyorum ya da dungeon sistemi anahtarlı olmayacaksa satılamayacak ama karakterin gelişimine katkı sağlayacak eşyalar da season pass'e konulabilir. Season passi biraz canlı tutmak hem oynayanlar açısından zevkli olur hem de direk takılacak eşyalar vs. yerine belli itemleri kazanmayı sağlayacak şekilde getirebilir mesela satılamayan upgrade scroll verebilir (tabi eğer mümkünse) oyunun ekonomisine girecek şeyler değil karaktere para kazandıracak şeyler değil de daha çok upgrade etmeye teşvik edecek satılamayan scrolllar ya da item düşürmeye uğraştıracak dungeon keyleri gibi.Sizin de season pass için önerileriniz var mı varsa neler ?

anil

Üye
Dungeonlarin diğer oyunlara benzer şekilde olması gerektiğini düşünüyorum. Bu sistem sınırsız girişe ve item fazlalığına yol açar.

Resmi açılışa 5-6 dg eklenirse, her birine günlük 1 giriş hakkı taninirsa gayet güzel olur. Yeni guncellemelerle de yeni dungeonlar eklenir.

Ama hangisi yapılırsa yapılsın, oyunun slotta oturma mantığından çıkması gerektiğine inanıyorum.

huseyin35

Üye
1)Dungeonlar 5 zorluk seviyesinden oluşmalı.
2)Seviyesine göre rare, ledandary, epic sinifinda item atmalı.
3)Her 5 seviye içerisinde yine 5 seviye zorluk derecesi olmalı. Bu zorluk derecesi de drop rate oranını belirlemeli.

Bu şekilde 5. Seviyenin 5. Zorluk seviyesinde ancak party ile girilir drop oranı yüksek olur. İnsanlar party kurmak yarışır.

Solo player ise party bulamıyorsa 5. Seviyenin 1. Zorluk seviyesinde girerek kendine bir şeyler çıkarmaya çalişir.

En iyi sistem budur aksini iddiaa etmeyin :)

Nisshe

Üye
Dungeon'lar Deathvalley'de dolaşırken bir anda gate şeklinde karşımıza çıkarak içine girmemizi sağlayacak ve bu gate belirli bi süre kapanmayacak. İçeri'de PvE ortamı oluştuktan sonra arkanızdan başka bir ırk girdiği zaman içeride PvP kısmıda aktif olacak ve dungeon için savaş vermemiz gerekecek. Bu gateler solo , 2v2 , 3v3 gibi parti düzenlerinde olacak.

Anlatılan ilgili video link; Rise Online World | Dungeons, Soul Bound, Item Rune [ENG Subtitles]

Season Pass sistemine gelecek olursak şuanlık Rise Shop Npc'sinde bulunan kostüm , matta , pet , mouth gibi objelerin paralı olacağı düşüncesindeyim. Bu gibi ürünler ücretli olduğu takdirde başlarda güzel bir kar marjı bırakacağından eminim şahsen ben kostüm , pet ve mouth alma düşüncesindeyim. Yenilikler eklendikçe umarım uygulama içi satın alımlarada eklemeler yapılır.

huseyin35

Üye
Dungeon'lar Deathvalley'de dolaşırken bir anda gate şeklinde karşımıza çıkarak içine girmemizi sağlayacak ve bu gate belirli bi süre kapanmayacak. İçeri'de PvE ortamı oluştuktan sonra arkanızdan başka bir ırk girdiği zaman içeride PvP kısmıda aktif olacak ve dungeon için savaş vermemiz gerekecek. Bu gateler solo , 2v2 , 3v3 gibi parti düzenlerinde olacak.

Anlatılan ilgili video link; Rise Online World | Dungeons, Soul Bound, Item Rune [ENG Subtitles]

Season Pass sistemine gelecek olursak şuanlık Rise Shop Npc'sinde bulunan kostüm , matta , pet , mouth gibi objelerin paralı olacağı düşüncesindeyim. Bu gibi ürünler ücretli olduğu takdirde başlarda güzel bir kar marjı bırakacağından eminim şahsen ben kostüm , pet ve mouth alma düşüncesindeyim. Yenilikler eklendikçe umarım uygulama içi satın alımlarada eklemeler yapılır.
Yine büyük guildlee kendilerine bağlasın yani çok mantıklı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt