İstek Server kanallarının 7ye düşmesi hk.

DontWorry

Üye
Merhaba değerli rise online yöneticileri kanalların 8e düşmesinden kaynaklı slotlarda sürekli ks oluyor exp kasacak slot bulamadık kanalları tekrar genişletirseniz malum haftasonuda yaklaşıyor rahatça exp kasalım teşekkürler

Gensuke

Üye
valla ben de anlamadım kanal kısmalarının amacını oynamamızı istemiyorlarsa söylesinler bu şekilde oyuna bir şey yapamıyoruz

FEROBERTOTV

Üye
Arz talep meselesi fakat kısıtlı server olması bir yandanda rekabeti arttıracaktır buda hedefleniyor olabilir .

SchwarzjokeR

Üye
Zindan offline pazar henüz açılmadı kanallar azaltılıyor amaç tabikide herkesin 65 olup da item kasmaması oyun henüz erken erişimde officialda değil. Oyun yönetimi officialda başlayacaklarla şuanda oynayanlar arası makasın açılmasını istemeyecek. Açılırsa yeni user başlamaz veya 2. Sv açmaları gerekir bu da zaten intiharı olur oyunun gayet normal böyle yapmaları

coolx

Üye
slotlar yangın yeri görmüyor musunuz görev dahi yapılmıyor min 12 kanal olmalı

ProXLaH

Üye
Kesinlikle katılıyorum, zaten 1. kanallarda lag problemi yüzünden bir şey yapılamıyor. Geriye kalan 7 kanal ağzına kadar dolu ve slot bulmakta, görev yapmakta zorlanıyoruz. Özellikle Warrior, Asas , hatta çoğu slotta priest oyuncuları bile Party bulamıyorlar.

Delucia

Üye
Ne party si ne rekabeti oyuncu kaybı var oyunda asaslar bile hatta warriorlar bile makro açmak için okçu olmuş sen ne diyorsun oyun şuanda bitik duruma gidiyor ban yok makroyu durdurmak için 15 dk bir pin kodu iste ekranda dedik adamlara dinlemiyorlar kimseyi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt