Serverdaki Tek Karakteri Sattığımda Hesaba Ne Oluyor ?

Robert

Üye
Merhaba. Şuan bulunduğum galia serverından mantis serverına geçmek istiyorum ancak galiada karakterim olduğu için mantiste karakter açamıyorum hata veriyor. Galiada açılmış tek bir karakterim var , bu karaktere nft bastığımda hesaba ne oluyor ? Galia'ya tıkladığımda sıfırdan hesap açar bir hale mi geliyor ? Yani galiada bulunan tek karaktere nft bastığımda, sorunsuz bir şekilde mantise geçebilir miyim aynı id ile ?

Robert

Üye
Bilgisi olan yok mu ? Oyuncuları geçtim yönetim ekibinden vs cevap verebilecek kimse yok mu acaba ?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Race
Protean
Job
Warrior
Yalnızca tek bir sunucuda seçim yapabilirsiniz.
NFT basmanız durumu değiştirmez; farklı bir sunucu için yeni bir hesap oluşturmanız gerekmektedir.

S_A_N_R_E_X

Üye
Merhaba. Şuan bulunduğum galia serverından mantis serverına geçmek istiyorum ancak galiada karakterim olduğu için mantiste karakter açamıyorum hata veriyor. Galiada açılmış tek bir karakterim var , bu karaktere nft bastığımda hesaba ne oluyor ? Galia'ya tıkladığımda sıfırdan hesap açar bir hale mi geliyor ? Yani galiada bulunan tek karaktere nft bastığımda, sorunsuz bir şekilde mantise geçebilir miyim aynı id ile ?
Yan karakter olmadan NFT basamıyorsunuz zaten, yani her türlü o sunucuda bir tane karakteriniz kalacak. Mantıken mümkün değil, mesaj çok eski ama belki sonra başkalarının işine yarar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt