Serverın En Hızlı Ölen FARM SLOTU (Yeni MOB Rionli)

TheArius

Üye
Emeği geçenlerin emeğine sağlık anılım ellerine sağlık kardeşim bugüne kadar herkes kendine yakışanı yapmıştır bundan sonrada öyle olucak.

VichenzoMontoyA

Üye
Küçük bir çocuk üzerinden prim yapmaya çalışıp algı yapmaya çalışan rahatsız insanlara DUYURUDUR !
Yüreği güzel küçük bir çocuga laf atma gibi durumumuz söz konusu DEĞİLDİR.
Ona laf atmışız gibi algı yapmaya çalışan kişiler bu sözlerimi okuyabilir .
Oyun için ailesini ihmal eden küstah adama doğruyu göstemek için ( git çocugunla ailenle ilgilen ) kelimelerimiz algı yapılıp başka yöne çekilmektedir.
Aile kadimdir aile önemlidir. Oyun geçidir hevesdir .
24 saatin 15 saati oyun oynayarak geçiren ve çocugunu karısını ihmal eden bir babanın tarafında saf olmak ahmaklıktır.
Oysaki bize ayırıcağı vakiti fake hesaplar açmak yerine ailesine ayırsa hayatın onun için daha iyi güzel ve kolay olacağı aşikardır.
Umarız ailenin önemli olduğunu arkadaş ilerleyen günlerde anlayabilir.

KÜÇÜK KARDEŞİMİZE ALLAHTAN ŞİFA DİLER DİLERİZKİ EN YAKIN ZAMANDA İYİLEŞMESİ TEMENNİMİZDİR:

Bu tarz algı yapmaya çalışan insanlara itibar etmeyiniz Beni ve Clanımı Tanıyanlar durumu bilmektedir .
Saygılar
VichenzoMontoyA

TheArius

Üye
Bizi tanıyan insanlar bu tarz hareketler HAKARETLER etmeyeceğimizi bilir ki bir çocuğa hakaret küfür olsa bu bizden biri olsa ona gerekli tepkiyi ve cezasını vericeğimizi bizi tanıyan insanlar bilir lakin konuyu tamamen istediği yerlere çeken insanlara ve bizi tanımayan insanlara yapılan bir açıklamadır. Ellerine sağlık tuna kardeşim.

bedomazo

Üye
donmesi kolay +7 elite set +7 gs yetiyo tavsiye ederim :D

RoXriTe

Üye
Yayınlarına denk geliyorum farm atarken monu ya bakmak için kimi görse küfür ediyor. 2 bp Farm atarken 1 party adam toplayıp geldi slotu bastı 2 bp masterını yaktık hemen ışınlanıp kaçtı party bizi kesti o arkadaş arkadan seyrediyor :D sonra geldi üstümüzde zıplamaya :D Dua etsin Türkiye de yaşamıyor yoksa bu yaşına gelemezdi. Elinize sağlık.

VichenzoMontoyA

Üye
Yayınlarına denk geliyorum farm atarken monu ya bakmak için kimi görse küfür ediyor. 2 bp Farm atarken 1 party adam toplayıp geldi slotu bastı 2 bp masterını yaktık hemen ışınlanıp kaçtı party bizi kesti o arkadaş arkadan seyrediyor :D sonra geldi üstümüzde zıplamaya :D Dua etsin Türkiye de yaşamıyor yoksa bu yaşına gelemezdi. Elinize sağlık.
Yaşadıklarında yanlız değilsin kardeşim :) yayında kalabalığı arkasına alıp ağzından köpükler çıka çıka küfür edip kürdan atan genç malesef köşeye sıkışınca sonucu bu şekilde olduğunu malesef unutuyor . Sen farm atarken bana pm at gereğini yaparız ellerine sağlık sağlıcakla kal :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt