Harita geçişlerinde çok bekletiyor ben daha önce new world oynuyordum böyle sorun yoktu bu oyunda her yerden arıza çıkıyor acaba ne zaman düzeltilecek bu yüklenme sorunları ?C:\Users\bilgisayar adı\AppData\Local\RiseOnline\Saved\SaveGames
İçerisindeki dosyaları silip tekrar oyuna girdiğinizde sorununuzun çözülmesi gerekiyor.
Ayarların sıfırlanması ile ilgili yeni güncellemede bir düzenleme sağlanacaktır.
Öyle komple ses kapanır konu sahibi efekt seslerini duymak istiyormuşdosya silmedende sağ alttan ses düzeyi karıştırıcısını açıp riseonline' ın sesini windows üzerinden kapatabilirsiniz
dostum okuma yazma konusunda biraz kendini geliştirmeni öneriyorumdosya silmedende sağ alttan ses düzeyi karıştırıcısını açıp riseonline' ın sesini windows üzerinden kapatabilirsiniz
okuma yazmanı sende geliştir kardeşim.Öyle komple ses kapanır konu sahibi efekt seslerini duymak istiyormuş
Ben senin sorunun hakkında birşey demedim ki gelişecek olan nedirokuma yazmanı sende geliştir kardeşim.
Aynı dert bendede var defalarca söyledim ama aylardır aynı bi değişim olmadı her kanal değiştirdiğimde müziği kısmak zorunda kalıyorum ayarların sabit kalması bukadar uğraştırıcı olmasa gerek isteseler 1 yama ile halledilirHarita değiştirip oyuna gir çık yapınca ayarlar sürekli sıfırlanıyor müzik dinlemek istemiyorum ama efekt hoşuma gittiği için açıyorum, yönetim bunu ne zaman çözer ve ya başka yöntemi var mı?