Ses ayarları resetllenmesi

McihanM

Üye
Dosyalarından silme imkanı varsa sil geç bence düzeltilene kadar.

enginbrcn

Üye
Ben de oyuna girdiğimde, hatta her map değiştirdiğimde tekrar ses ayarı yapıyorum. Artık kabak tadı vermeye başladı. Bir an önce düzeltirler umarım. Dosyalarla oynamanızı tavsiye etmem. Güncellemeyi bekleyin derim.

Ries

Yönetici
Game Master
C:\Users\bilgisayar adı\AppData\Local\RiseOnline\Saved\SaveGames

İçerisindeki dosyaları silip tekrar oyuna girdiğinizde sorununuzun çözülmesi gerekiyor.

Ayarların sıfırlanması ile ilgili yeni güncellemede bir düzenleme sağlanacaktır.

AKSABUNLUKK

Üye
C:\Users\bilgisayar adı\AppData\Local\RiseOnline\Saved\SaveGames

İçerisindeki dosyaları silip tekrar oyuna girdiğinizde sorununuzun çözülmesi gerekiyor.

Ayarların sıfırlanması ile ilgili yeni güncellemede bir düzenleme sağlanacaktır.
Harita geçişlerinde çok bekletiyor ben daha önce new world oynuyordum böyle sorun yoktu bu oyunda her yerden arıza çıkıyor acaba ne zaman düzeltilecek bu yüklenme sorunları ?

Judiciaryn

Üye
dosya silmedende sağ alttan ses düzeyi karıştırıcısını açıp riseonline' ın sesini windows üzerinden kapatabilirsiniz

HeaveN

Üye
Rise online kulaklık takmana gerek yok ses kasmana gerek yok pubg olsa derim ses ayari onemli kulaklik koy köşeye oyna :)

baran006

Üye
Harita değiştirip oyuna gir çık yapınca ayarlar sürekli sıfırlanıyor müzik dinlemek istemiyorum ama efekt hoşuma gittiği için açıyorum, yönetim bunu ne zaman çözer ve ya başka yöntemi var mı?
Aynı dert bendede var defalarca söyledim ama aylardır aynı bi değişim olmadı her kanal değiştirdiğimde müziği kısmak zorunda kalıyorum ayarların sabit kalması bukadar uğraştırıcı olmasa gerek isteseler 1 yama ile halledilir

McihanM

Üye
Tekrar yazayım. Oyunu takip ediyorum onun için detaylı bilgi veremeyeceğim ama oyun dosyalarına bakın sound dosyası varsa istemediğiniz efektleri veya müzikleri silin geçin. En fazla dosya eksik diye crash yersiniz ya da oyun açılmaz. Zamanında malum oyunda senelerce öyle yaptım. Yeri geldi başka müziklerle efeklerle değiştirdim. Ota pota ban hapis yediğin oyunda hiç birşeyde olmadı.

baran006

Üye
Ben yazarken utanıyorum artık bi ses ayarını kalıcı yapmak nekadar zor olabilir ???
Güncellemede düzelcek dendi kaç güncelleme geçti düzelen bişey yok
Savadgames dosyası silin düzelcek dendi düzelen bişey yok
Bi ses ayarını kalıcı yapamıyosanız yandık çekeceğimiz var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt