Sesimizi Duyan Var mı ?

nafikbkgl

Üye
Anlamadığım olay şu oyunun bazı yerlerinde orclarda hyprelarda vb. toplu kasma yerlerinde herkes makroları aktif etmiş hesap kasıyorlar . Oyunun yetkili kişileri makroyu engelleyemiyorsa bu alanları gezip makro açanları tespit edip neden ban atmıyor. Cidden zor bir iş değil 4-5 yetkili sırf bu işle uğraşsa oyun çok güzel olur !!!!

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Makro kontrolleri için sürekli olarak slotları kontrol etmekte ve destek bileti üzerinden gelen bildirimleri takip etmekteyiz.

En kısa sürede bu tarz sorunlar minimuma inecektir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

BARBARR0SSA

Üye
Makro bildirim konusunda makro bildirimi çok gelen kişilere direk oyun robot musun diye sorsun tiklama olur kaydırma olur o robot olmadığını kanitlayana kadar atak kessin karakteri pc başındaysa sıkıntı yok zaten günlük bir oyuncuyu 1 defa makro bildirme seçeneği olur sizin belirlecegini limitte makro bildirilen oyuncuya robot musun diye sorar oyun robot olmadığını kanitlayan oyuncuyada 1 saat birdaha robot musun diye sormaz oyun bu benim düşüncem.

rasulalkan

Üye
Makro bildirim konusunda makro bildirimi çok gelen kişilere direk oyun robot musun diye sorsun tiklama olur kaydırma olur o robot olmadığını kanitlayana kadar atak kessin karakteri pc başındaysa sıkıntı yok zaten günlük bir oyuncuyu 1 defa makro bildirme seçeneği olur sizin belirlecegini limitte makro bildirilen oyuncuya robot musun diye sorar oyun robot olmadığını kanitlayan oyuncuyada 1 saat birdaha robot musun diye sormaz oyun bu benim düşüncem.
bu söylediğiniz şuan aktif zaten. kişiye sağ tık yapıp makro rapor dediğiniz zaman kişiye 4 hanelik bir kod çıkıyor eğer o kodu girmezse afk bir makrodan kısıtlama yapılıyor

nafikbkgl

Üye
Parti 8 kişi 5 adet rapor attım artık raporla çıkmıyor normal bişey mi ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt