Sevgili yöneticiler oyunda görev yapan yok farkında mısıniz?

Burtto

Üye
2 . karakter kasmaya basladim Bos vakitlerimde ilk karakterimi ekiple kastım zordu ama kasılıyordu şimdiki karakterde gerçekten işkence premiumun bitmesine 5 gün kaldı 58 level olcam daha :D oyundaki görevler o kadar etkisiz ve az ki yani bi slota girip robota bağlayıp saatlerce exp kasiyor herkes mantıklı olanda bu şuan çünkü görevler slotta kazanılan exp i bile karşılamıyo ayrıca mooblar solo çok zor kesiliyor gerçekten su görevlere bi el atılmalıdır insanlar görevlerle ilerleyebilmeli diyelim 60 levele 100 milyon exp istiyo 55 60 arası görevlerin tamamını toplasan çeyreğini bile vermiyo bence her levelden sonraki görevler %75 hadi en az %50 sini vermeliki kalanı da elle kasmali insanlar bu şekilde gerçekten sikintiymis :)

Jigglypuff

Üye
Haklısın oyun şu hali ile solo oyuncu dostu değil maalesef 2 yıl boyunca çok dillendirildi solo oyuncu bu oyunda bir şey yapamaz bu kutu mekaniği ile olmaz diye ama dinletemedik. Bu sistem yeni oyuncu çekemez gelende bir yerde bırakır çünkü ekibe ya da clana mecbur bırakıyor. Ekip , clan bulamayan ya benim gibi akşama kadar insanla uğraşıp artık insan görmek istemeyenlerin kendi başına yapabilecekleri bir yere kadar böyle olunca da oyundan soğumaya başlıyorsun.

SvZ

Üye
Oyunda exp kasmak zor. 65 cap olduğu için görevler sadece belli bir yere kadar destekliyor. O da cap'e göre bence normal. 70 üzeri Level gelirse o zaman görevlerde ki exp artışı da buna bağlı değişir.

BenGeldim

Üye
Kanka pvp takılın hazır charlar falan. Mmorpg size göre değil anladığım kadarıyla acelecisiniz.

Burtto

Üye
Kanka pvp takılın hazır charlar falan. Mmorpg size göre değil anladığım kadarıyla acelecisiniz.
Ne alakası var kardeşim zor olması önemli değil önemli olan expi kazarken keyif almak zombi gibi aylarca bir slotta sabit exp kasmak degil görevlerle yardımcı olmak expe bence mmoprg sana gore değil sadece ko sana gore :)

Ogi

Üye
Görevini yapmak için adam arayan insanları ve bulamayan insanları gördüğüm doğru. Bir çok yeni başlayan arkadaşlarıma yardım etmek için gidiyorum.

thedarga

Üye
Görevini yapmak için adam arayan insanları ve bulamayan insanları gördüğüm doğru. Bir çok yeni başlayan arkadaşlarıma yardım etmek için gidiyorum.
ben belki 50-60 kişinin snake queen görevini yapmışımdır 1 haftada :D 55 lvl nasıl kessin itemsiz bide yeni başladıysa... oracle ye gitsem yine aynı.. oyunu solo düşmanı yaptılar resmen :S solo görev yapmak zor exp kasmak imkansiz...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt