Shiping sorunu ve donma sorunu

PhenomenonTv

Üye
merhaba arkadaşlar bu donma sorunu genel olarak ryzen işlemcilerde olduğunu düşünüyorum ancak tam anlamıyla sebebini bilmiyorum.
@umydn nickli arkadaşımızın deneyimi üzerine ryzen işlemci de ghz ve voltaj düşürerek oyunda uzun süre donmadan oyun oynadığımı söyleyebilirim. eğer bu sorunu cok sık yaşıyorsanız denemenizde fayda olabilir.

umydn

Üye
merhaba arkadaşlar bu donma sorunu genel olarak ryzen işlemcilerde olduğunu düşünüyorum ancak tam anlamıyla sebebini bilmiyorum.
@umydn nickli arkadaşımızın deneyimi üzerine ryzen işlemci de ghz ve voltaj düşürerek oyunda uzun süre donmadan oyun oynadığımı söyleyebilirim. eğer bu sorunu cok sık yaşıyorsanız denemenizde fayda olabilir.

Sorunun çözülmesine sevindim. Umarım diğer kullanıcılar da artık bizim gibi sorunsuz bir şekilde oyuna devam eder :)

zahzaci

Üye
hocam merhabe bende donma sorunu yaşıyorum birsey sorucam bende ryzen 5 3600x var bunun için hangi voltaje ayarlarını öneriyorsun ?

umydn

Üye
hocam merhabe bende donma sorunu yaşıyorum birsey sorucam bende ryzen 5 3600x var bunun için hangi voltaje ayarlarını öneriyorsun ?
Kimse net bir şey diyemez. Adım adım sizin deneyip bulmanız gerekiyor. Hangisi en stabil ise onu kullanın. Ayarları değiştirdikten sonra "Apply&Test" butonuna tıklayın. Biraz bekleyin Cpu stress testi yapsın. Eğer herhangi bir kapanma vs olmazsa kullanmaya devam edin. Kullanırken bir sorun yaşarsanız veya hissedersiniz duruma göre tekrar düşürerek devam edersiniz. Konu sahibi arkadaşla aynı işlemciye sahip olmamıza rağmen farklı cpu hızları ve farklı voltajlarda sorunsuz kullanabiliyoruz.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Buradaki linkte yer alan Microsoft yazılımını indirip kurun ve bilgisayarınızı yeniden başladın, sorun çözülmesi gerekli.

hayrobaba

Üye
ben yaptim ryzen la voltaj ayari ama pc yeniden acinca her defer yapmak mi gerek ayar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt