İstek (Şikayet) Alelade yapılan TAKSİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benbu

Üye
Arkadaslar alenen taksi yapmakta ve bir de bunu canlı yayında yapmakta daha once konu açtım silindi tek açıklama yapılmadan hemde, 10 15 kişi izliyor diye böyle bir ayrıcalık ve adaletsizlik olabilir mi? kuralları çiğnemelerine göz yumulabilir mi ? buna nasıl cesaret edebiliyorlar nasıl şaşırmıyorsunuz ?

bluddd.jpg

kukmina

Üye
dostum yanlış anlama ama bu bahsettiğimiz kişi dv de lwl kasmak isteyenleri pt ye alıp kasıyo sadece üstünü fll le drop gelmesin diye bu taksi değil adam farm yaparken millet exp kassın diye iyi niyetli davranıyo 3 gün önce bende girdim pt lerine sadece 555 gelince yardım ettim onlar slot dönüp farmına baktı benim gibi 3 kişide expini kastı

DiabIo

Üye
Arkadaslar alenen taksi yapmakta ve bir de bunu canlı yayında yapmakta daha once konu açtım silindi tek açıklama yapılmadan hemde, 10 15 kişi izliyor diye böyle bir ayrıcalık ve adaletsizlik olabilir mi? kuralları çiğnemelerine göz yumulabilir mi ? buna nasıl cesaret edebiliyorlar nasıl şaşırmıyorsunuz ?

Ekli dosyayı görüntüle 7985
Kimse kimseye el uzatmasın, oyun içi çıkara dayalı iliskiler haricinde bir ilişki kurulmasın istiyorsunuz. Daha kötüsü gücenmeyin ama bu arkadaşların yaptığını bir karşılığı olmadan siz yapmayacağınız için kimse yapmasın istiyorsunuz. Şu oyunu, oyuncu kitlesi herşeyi para olarak görmeyi bırakmadıkça yavaş yavaş kimsenin keyif alamadığı cekilmez bir hale dönüşüyor oyun farkında değil misiniz? Oyun ilk açıldığında daha kimsenin taksi nedir konuşmadığı vakitlerde yeni oyuncuları özellikle partylere alır ilerlemelerine yardımcı olurduk. Görevleri için işimiz olmayan moblara kesmelerine destek atardık. Ama şimdi kimsenin birbirini istememesinin sebebi; yardım için yanınıza aldığınız ama dropları alıp ölü taklidi yaparak kaçanlar, aç gözlü gibi slotlara çöreklenip saatlerce görev için bile kimseye müsade etmeyenler, sürekli döndüğü slotu kendi sahiplendiği için orada başka birini görmeye tahammülü olmayanlar. Kusurabakmayın ama insan kendi çevresini kendi bakış açısı ve yaklaşımı ile kendi değiştirir. Önce biz değişeceğiz ki oyun da bizimle değişsin.

Benbu

Üye
taksi yaptıran yada yapan arkadasların konuya doluşması gayet güzel doğru yoldaymışım

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Karakterlerin loglarında taksi yaptığına dair bir kanıt var ise işlem uygulanacaktır.Karakterler incelemeye alınmıştır.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt