İstek Sikayet (Solo Dungeons)

Baskan

Üye
Mage ile solo dungeons atilmiyor. Ben zorundamiyim Sc basmaya?
Boss'un %25 indirmek icin 60 tane pot harcadim artik sikildim biraktim.
Bu nasil bi kafa birader. Hic mi girip test etmediniz Sc siz mage karakterler kesebiliyormu diye , Pot yetismiyor canimi dolduramiyorum.

ManWithNoName

Üye
Mageler olarak avantajlı olmadığınız tek taraf yok. Ne bu arsızlığınız

schinzo

Üye
Sc basmak zorundasınız. Aldıgınız exp para ve item şansı sizi neden 1 sc den korkutuyor scnin maliyeti ne ki 1 saat farmda cıkan parayla sc alınabilir. evet mage zorlanıyor kesmede harcadıgı potta cok ama 1 malenin kasamadıgı exp i siz cok kısa sürede kasıyorsunuz sizinde avantajınız bu. bencil düşünmeyiniz.

Zayk0

Üye
Melee 65 lwl iken 60 lwl mob keserken dahi sc basıyor sizin ilk sanırım (uzaktan vurduğunuz için) . Ama mobların damage ve defansları ayarsız katılıyorum scsiz mob kesilmiyor neredeyse.

fasver

Üye
Mage ile solo dungeons atilmiyor. Ben zorundamiyim Sc basmaya?
Boss'un %25 indirmek icin 60 tane pot harcadim artik sikildim biraktim.
Bu nasil bi kafa birader. Hic mi girip test etmediniz Sc siz mage karakterler kesebiliyormu diye , Pot yetismiyor canimi dolduramiyorum.
scsiz warriorda kesemiyor dostum bizim ağlamamız lazım normalde :)

kopil

Üye
63 level warriorum. Eminim senin mageinin item degerinin 10kati deger vardir ustumde. Ben scli bile hard mod solo bossunu kesemiyorum. Bossun health regeni cok fazla ona katiliyorum da. Mage ile ucamiyoruz diye baslik acmayi birakin artik ya.

BlackWolf

Üye
başladılar yine ağlamaya oyun zaten mage serveri oldu şükür edin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt