sıkıntıdan yapacak şey bulamıyom

melih42

Üye
genede oyuna girmiyom niye bu kadar soğuduk fena bir heyecanımız vardı neden bu kadar kısa sürdü ağa çok acı bi durum eski günlere döncektik hani :(

samess

Üye
başka oyun veya kişisel gelişim önerebilirim kardeşim :) ben zindanları atıp çok can çekerse 1sc pk atıp hemen arazi oluyorum peşine ya başka oyun ya kendimi geliştirecek bir şeyler yapıyorum en azından boş boş haritada dolanmaktan daha iyi geliyor.

NeyimLanBen

Üye
Kimse aksini söylememeli oyunun yarısı ko'dan gelmeydi farmcilar + eski günleri slot sırası beklemeleri , sıfır char dizip mob kesme pk atma özlemlerini gidermek için ko ' dan gelen çok oldu bende2.soylediklerimdenim mesela , ko daki özlemlerimi gidermek için geldim. Farmcilarin işi bitti geri gitti ya da bıraktı , eskiyi ozleyenler hevesini tekrar aldı bıraktı yada yarım yamalak giriyor , yapilcak şey çok az ya pk atcan ya farm 2 seçenek var lafimiz yok ko dada böyleydi ama orda etkinlik vs çok var , 2 ırkın büyük savaşı olmalı ko daki gibi kazanan ırk bölgesini basma hakkı kazanmalı , daha farklı etkinlikler gelmeli günün 1 saati zindan - crystalle geçiyor kalan 23 saat death Valley olmamalı , yukarda dediğim gibi haftada en az 3-4 kez ırk bolgesi basmalı savaş gerekli ama öyle crsytal gibi yarım saatlik değil 2-3 saat sürüyordu ko da ..

Marduk

Üye
Merhaba,

Oyunumuz daha çok yeni ve ilerlemeye devam etmektedir erken erişimimizin aktif edilmesinden bu yana bir çok özellik ve etkinlik aktif edildi bu ay içersinde gelecek craft ve diğer etkinlikler ile daha renkli bir dünyası olacaktır ve ilerleyen zamanlarda ise zamanınızı ne yapmak istediğinize göre böleceğiniz bir MMORPG deneyimi yaşacaksınız iyi forumlar.

MachuPicchu

Üye
genede oyuna girmiyom niye bu kadar soğuduk fena bir heyecanımız vardı neden bu kadar kısa sürdü ağa çok acı bi durum eski günlere döncektik hani :(
Temel sebebi leveller çok hızlı kasıldı, eski malum oyun gibi zor daha da zor olsaydı o zaman insanlar hem 4 tane karakter kasmayacaktı hemde tek asıl karakteri olacaktı tekten devam edilecekti. Ama level kasmak kolay olduğu için heyecanı çabuk söndü çünkü insanlar çok fazla emek vermedi exp kasarken.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt