Öneri sıkıntılar ( maalesef )

Ayarsız

Üye
pot fiyatları yükseliyor , drop fiyatları düşüyor . Slotlar boşalmaya başladı farm için kimsenin hevesi kalmadı , çoğunluk ex konusunda da tavanda zaten o sebeple kasma dertleri yok , craft son güncelleme arkası imkansıza yakın hala geldi yeni başlayacaklar için , dg ler drop vermez şekilde , herşeyi göze alıp saatlerce farm yapan drop alamıyor vs . Bu olumsuzluklar oyunu , yeni oyuncuların girmesini , eski oyuncuların aktif olup olmamasını kısacası bu oyunun geleceğini nasıl etkilecek sizce ? Oyun yönetiminin bunları görüp görmediğini ve farkında olup olmadığını merak ediyorum . Bunu engellemek için yönetimin bir çabası var mı ? ya da bu şekile gelmesini destekliyor mu ?
Pazarda fiyatların düşmesi arz ve talep ile ilgili ne kadar çok drop o kadar fiyat düşmesi ,
moblarda drop arttırımı önceden 2 ye satılan ürünü 1 e hatta 0,75 düşmesi demek.
kısaca iki ucu pislik bir deynek .

Son düzenleme:

zukcu

Üye
Açıkcası ben de bu duruma üzülüyorum. Oyun güzel, hataları var düzelir ama bence yol haritası üzerinde çalışmaları gerektiğini düşünüyorum. En basitinden Grup zindan için önce inciler silinmeyecek diye yama ile yenilik getirdiler ve daha sonraki yama ile tekrar eski haline çevirdiler. Bu da bize aslıdna bir yol haritasının olmadığını, yapılan çalışmalarda beyin fırtınası yapılmadığı, çalışmarla ilgili swot analizi yapılmadığını gösteriyor. Hatta swot analizinin hiç yapıldığını düşünmüyorum. Maalesef diyorum çünkü bu oyunu oynamaktan zevk alıyoruz ama yorulduk, sürekli bir kesime göre güncelleme gelmesinden veya bu şekilde görünmesinden yorulduk.

Ayarsız

Üye
maalesef ki >>bir kesime<< yargısının oluşması inanılmaz rahatsız edici olmaya başladı , ve takip edenlerin pek çoğunda da özellikle tecrübeli olanların akılındaki kuşku bu . Umarım oyunu mahvetmezler bu kadar emek varken

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt