silinen para hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proluke

Üye
Oyun iyice cıgrından cıktı. Arkadaslardan item almak icin aldıgım borc para oyuna girdigimde ne bende ne de onlarda gorunmuyor. Ticket attıgımda loglar kontrol edildikten sonra 48 saat icinde verebileceklerini soylediler. Ben o parayı borc aldım ve adamlar yarın parayı benden isterlerse ben ne yapacagım ? Gidip sitelerden reel para ile gb mi alayım i! discorddan yazdıklarıma dogru dürüst cevap bile vermiyorlar . ayıp gercekten ayıp

Ogi

Üye
Dostum 48 saat dolduğunda geri dönüş yaparlar elbet

Proluke

Üye
Buradaki sorun şu ben item almak icin borc para aldım gidip item i alana kadar dc oldum itemi alamadım. şimdi elimde item olmadıgı gibi bir de ustune borcum var . Bu sürecte arkadaslara acil para lazım olursa ben ne yapacagım . Şuan xp eventten faydalanamıyorum karakter uzerimde ne varsa pazarda satmaya calısıyorum.

Ogi

Üye
Karşı tarafa anlatırsın durumu zaten konuyu da açmışsın. İlla ki bakarlar loglara geri dönüş sağlarlar.

riseee

Üye
loglardan kontrol edildikten sonra verebileceklerini söylemişler anlattığın gibi bi sorun varsa? Daha ne istiyon anlamadım.

Proluke

Üye
Sorun şu bu sürec gunlerce surecek ve ben borc aldım . arkadaslara acil para lazım olması durumunda ne yapacagım bana bunu soyleyebilir misin ?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Oyun iyice cıgrından cıktı. Arkadaslardan item almak icin aldıgım borc para oyuna girdigimde ne bende ne de onlarda gorunmuyor. Ticket attıgımda loglar kontrol edildikten sonra 48 saat icinde verebileceklerini soylediler. Ben o parayı borc aldım ve adamlar yarın parayı benden isterlerse ben ne yapacagım ? Gidip sitelerden reel para ile gb mi alayım i! discorddan yazdıklarıma dogru dürüst cevap bile vermiyorlar . ayıp gercekten ayıp

Discord adresimiz şikayetlere ve sorunlara dair bir mekanizma içerisinde değil.

Sadece oyun içi veya site üzerinden Destek Biletinden yardım alabilirsiniz. Oyun saatini geri almak zorunda kaldığımız için sorun yaşayan birden fazla kullanıcı var maalesef, hepsi tek tek kontrol edilerek işlem yapılacak.

Proluke

Üye
Discord adresimiz şikayetlere ve sorunlara dair bir mekanizma içerisinde değil.

Sadece oyun içi veya site üzerinden Destek Biletinden yardım alabilirsiniz. Oyun saatini geri almak zorunda kaldığımız için sorun yaşayan birden fazla kullanıcı var maalesef, hepsi tek tek kontrol edilerek işlem yapılacak.
Zaten oyun içi yazdım onlar dc a yonlendirdi

kylimcy

Üye
Bu kadar yaygara sonunda benim asıl merak ettiğim şu. İtemi aldıktan sonra borcunu nasıl ödeyecektin? Mahçup olmak, yarın borcunu geri isterse vs. diye iki başlık açılmış ama.

İtemi satar öderim desen alan olmazsa mahçup olmayacak mıydın? Bir de bahsi geçen miktar ne kadar merak ettim.

Proluke

Üye
O item ve ustumde baska itemlerde var. gece pazara koyacaktım ama su an para ustumde olsun diye pazarda oturuyorum. Ne olur ne olmaz diye. Event falan da yalan oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt