Öneri Şimdiye kadar açılan konuları tek başlık altında toplayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Only67

Üye
Bu yazdıklarım şimdiye kadar belki 10 belki 100 defa yazıldı ve forumun karanlık sayfalarında kayboldu. Tekrar açtığım için özür dilerim. Ama tekrar açma gereği duydum.

1- Navigasyon sistemi düzeltilmeli. Moba en kısa yoldan götürmek varken karakter çok saçma yerlerden dolanıyor. Bir ağacın etrafından 3 kere döndüğünü gördüm. sanki tavaf ediyor. Tövbe estafrullah :D

2- Pazarcı arkadaşlarımdan özür dilerim ama pazar kurmaya lvl sınırı getirilsin. Örneğin 30-40-50 level altı her neyse pazar kuramasın. en azından premium veya level şartı getirilsin. Dorion pk ve lunaskar bölgesi pazar çarlarıyla dolu. Kalabalıktan adım atılmıyor. 10-15 tane pc si olan özellikle net kafe gibi yerler vardır hala 1 lvl çar açıp pazarı dolduruyor. birinde pot satıyor birinde +1 item satıyor vs vs.

3. KARAKTERSİZ KARAKTERLER. Pazar slotundaki aynı olan +1 10 itemin 5ine 300k 300k yazıp araya 3m 30 m gibi fiyat yazan karakterli arkdaşlar mevcut. sonrasında yok efendim yanlış oldu bilmem ne bilmem ne. buna bir çözüm getirilsin. insanların dalgınlığından ve yorgunluğundan faydalanmaya çalışılmasın. Gerçi buna çözüm getiremezsiniz pazarcının karaktersizliğini düzeltmesi lazım.

4- Captcha koduna bir çözüm getirilsin. amacınız makroyu engellemek ve elle kasanların emeklerini zayii etmemek biliyorum fakat, o kodlar ne öyle monitörün içine giriyoruz okuyabilmek için. herkesin gözü aynı değil. şişe dibi gözlüğe terfi edecez sayenizde.

5- Kodun gelme olasılığını ve çalışma mantığını biraz çözdüm. örneğin exp almaya başladığınızda (1exp bile alsanız) kod sistemi aktif oluyor. ve ortalama 45dk -1,5 saat içinde captha ekranı geliyor. Exp mantığına göre çalışıyor. Biraz kasıp sonrasında mola veriyoruz. char öylece bir köşede duruyo dinleniyoruz. ve kod geliyor malum pc başında olmadığımız için giremiyoruz. ve oyundan atıyor. Karakter exp almayı durdurduğunda kod olayı geciksin. expin ortalamasına göre.

6- VE EN ÖNEMLİSİ SAYGI VE ÇERÇEVESİNDE OLMAK.

OYUNDA BİNLERCE USER VAR. Ve %70 80lik kitle birbirini tanımıyor. Dikkatimi çekti sanki herkes birbirini tanıyormuşcasına velet, mal, dünki bebe, çoluk çocuk vs vs diye hitap ediyor. Arkadaşlar bu oyunu 15 yaşında genç bir kardeşimizde oynuyor 40-50 yaşlarında abilerimiz de oynuyor. özellikle bayan kardeşlerimiz ablalarımız da oynuyor.

İnsanlık hali. Oyun içinde ters giden şeyler olabilir. Birbirimize kızabiliriz, daralabiliriz bunalabiliriz. tartışabiliriz. Sonuçta birbirimizi tanımayan insanlarız. (istisnalar hariç) bunlar gayet normal. ama tartışırken LÜTFEN karşınızdaki insanın sizden büyük mü küçük mü yoksa bayan mı olduğuna dikkat ederek düşünerek tavır sergileyin. Evli, çoluk çocuk sahibi olan kardeşlerimiz abilerimiz ablalarımız var. ağzımızdan çıkan kötü çirkin kelimelere özellike KÜFÜRLERE dikkat edelim.

SAYGILAR SEVGİLER SAĞLICAKLA KALIN.....

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

1-Navigasyon sistemi tekrardan elden geçirelecek.
2-Pazar sistemi ile ilgili şuan için bir değişiklik düşünülmüyor.Öneriler kısmına eklendi.
3-Bu soruna yazılımsal bir çözüm gelebilir.Notlarıma ekledim.
4-Şuanki Captcha sistemi makro tarafından geçilemiyor.Daha iyi bir sistem oluşturana kadar bu şekilde kalacak

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt