Sistem gereksinimleri

Endereis12

Üye
Arkadaşlar merhaba eski bir knight online oyuncusu olarak rise online başlama kararı aldım fakat bilgisayar donanım konusunda detaylı bilgilere sahip değilim 4 gb ram 64 bit işlemci intel core i3 2310M Cpu 2.10ghz win 7 kullanıyorum bilgisayarım rise online kaldırır mı acaba ? Birde oyunu yaklaşık 5 saattir indiriyorum %30 oldu bu normal mi yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

rasulalkan

Üye
Arkadaşlar merhaba eski bir knight online oyuncusu olarak rise online başlama kararı aldım fakat bilgisayar donanım konusunda detaylı bilgilere sahip değilim 4 gb ram 64 bit işlemci intel core i3 2310M Cpu 2.10ghz win 7 kullanıyorum bilgisayarım rise online kaldırır mı acaba ? Birde oyunu yaklaşık 5 saattir indiriyorum %30 oldu bu normal mi yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
RAM ve işlemcin yetersiz eğer ekran kartında yoksa muhtemelen oyunu açamazsın ama yine de mutlaka dene. İndirme işlemi internet hızına göre değişir oyun toplan 20gb dan fazla boyuta sahip.

SeaThorn

Üye
8 ram 4 gb ekran kartı (geforce 1650) i5 olmasına rağmen oyunda çok problem yaşadım.. verim alamıyacağını düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt