Sistem gereksinimlerinde de Optimizasyon

KUBiLAYHAN

Üye
Selam arkadaşlar sistemim i5 10 nesil işlemci 16gb ram 1650 super ekran karti rise online de oynamayı ıstıyorum fakat ekran kartım 83 dereceyi gördü diger oyunlarda hıçbir sıkıntı yaşamadım yakın çevremden de aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım var sorunun çözülmesi ile ilgili bir çalışma olacakmı .

Kenshin

Üye
Merhaba,

Optimizasyon çalışmaları devam etmekte, geliştirici ekip bu konu ile özellikle ilgileniyor. İlerleyen zamanlarda gelecek güncellemelerle düzelecektir.

• Beğen
Tepkiler: OuZ

KUBiLAYHAN

Üye
bu sistemde oyunu oynamakta zorlanmak açıkcası şaşırtıyor beni.

SdnssAteist

Üye
Selam arkadaşlar sistemim i5 10 nesil işlemci 16gb ram 1650 super ekran karti rise online de oynamayı ıstıyorum fakat ekran kartım 83 dereceyi gördü diger oyunlarda hıçbir sıkıntı yaşamadım yakın çevremden de aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım var sorunun çözülmesi ile ilgili bir çalışma olacakmı .

proton

Üye
Rx 590 var bende full ayarlarda hic kasma donma olmadan oynuyorum 60fps sabit aliyorum

IBoRiS

Üye
benim pc ile aynı özellikler var 120 fps alıyorum sıcaklık en fazla 70 80 oluyo buda normal zaten senin 83 te normal knka konu altına biri youtube videosu paylaşmış onu yaparsan cpu ve gpu değerleri sıcaklıkları baya düşüyo ama oyunda 40 fps alıyosun ben yaptım sonra vazgeçip orjinal ayara döndüm

SdnssAteist

Üye
benim pc ile aynı özellikler var 120 fps alıyorum sıcaklık en fazla 70 80 oluyo buda normal zaten senin 83 te normal knka konu altına biri youtube videosu paylaşmış onu yaparsan cpu ve gpu değerleri sıcaklıkları baya düşüyo ama oyunda 40 fps alıyosun ben yaptım sonra vazgeçip orjinal ayara döndüm

neden tekrar eski ayarlara döndünüz bilmediğimden soruyorum bende ona göre yeniden ayar yaparım açıklarımsın bizede :)

toxic123

Üye
i5 işlemci nvdia geforce 2gb ekran kartı 8 gb ram oyunu açarmı ?

DeviLRust

Üye
Çoğu oyuncu bu sebepden oyunu oynuyamıyor inşallah beklenen güncelleme ile herkez oyunu oynar

MiceS

Üye
i5 işlemci nvdia geforce 2gb ekran kartı 8 gb ram oyunu açari
Valla benzer PC bende var i5 7400 1050 2gb oyunu açıyor sıkıntı yok ama dorion ve dv fazla adam olduğundan fazla kasıyor. Ama bazılarında gayet sağlıklı çalışıyor. Umarım çözerler bu sorunu

toxic123

Üye
inşallah çözerler çözssünlerde bizde oynayalım :)
Valla benzer PC bende var i5 7400 1050 2gb oyunu açıyor sıkıntı yok ama dorion ve dv fazla adam olduğundan fazla kasıyor. Ama bazılarında gayet sağlıklı çalışıyor. Umarım çözerler bu sorunu

MiceS

Üye
Valla guncelleme notlarını sabırsızlıkla takip ediyorumda tık yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt