Siz kaç mob kesiyorsunuz?

Marceline

Üye
(Her gün olmamakla birlikte) Günde 3-4 saat mob kesiyorum o kadar mutluyum ki dün 54367 mob kestim. Halimize şükür ya 1275432 mob kesmek zorunda kalsaydık. Bugün ki güncelleme de şahaneydi bayram hediyesi oldu resmen çok mutluyum Macro bir nebze daha engellendi artık mob/npc seçmeyen vuramayacak ekibe çok teşekkür ediyorum tüm oyuncular adına.

Bu arada iyi bayramlar Sunrise iyi bayramlar BEARFACT iyi bayramlar Urasil iyi bayramlar şövalyeler...

Scortin

Üye
(Her gün olmamakla birlikte) Günde 3-4 saat mob kesiyorum o kadar mutluyum ki dün 54367 mob kestim. Halimize şükür ya 1275432 mob kesmek zorunda kalsaydık. Bugün ki güncelleme de şahaneydi bayram hediyesi oldu resmen çok mutluyum Macro bir nebze daha engellendi artık mob/npc seçmeyen vuramayacak ekibe çok teşekkür ediyorum tüm oyuncular adına.

Bu arada iyi bayramlar Sunrise iyi bayramlar BEARFACT iyi bayramlar Urasil iyi bayramlar şövalyeler...
izahı olmayan şeyin mizahı olurmuş :D

JohnPlane

Üye
Ben bayram boyunca 12836713861389 tane harpy kestim bir miktarda 13858713581 tane de soothsayer kestim ve görev kalmadığı için görev yapmadım.

Marceline

Üye
Keşke oyunun ilk saati oyunda olsaydım yönetim biz oyuncuları düşünüp exp event yapmış açılışa özel ona katılamadım ama sağolsunlar %100 exp event ile aradaki farkı kapattık buradan tekrar teşekkürlerimi bir borç biliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt