Siz ne yapmışınız böyle, modellemeler harika!

shady19071907

Üye
Nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama bu kadar sağlam modellemeler beklemiyorduk. Yapımda emeği geçen her yöneticinin ellerine, düşüncesine sağlık. ALFA aşamasında olan bir oyun için çok üst seviyeler. Özellikle Protean ırk modellemeleri efsane. ELF vari kulaklar felan da yapılabiliyor. Her iki ırk modellemeleri çok üst düzey olmuş. Merak edenler için bazı Protean ve Lunaskar sınıf modellemeleri

1. Protean Warrior
unknown (1).png

2. Protean Mage
unknown (3).png

3. Protean Asas
unknown (5).png
unknown (4).png

4. Lunaskar Warrior
unknown (6).png

5. Lunaskar Asas / Priest
unknown (7).png
unknown (8).png

ctosun92

Üye
Oyun içinde görmek lazım tam coşmadan zira ilk rise videosundaki asas kapışmasında yine yükselmiştik ama biraz hüsran oldu ben alfa2 ye ne kadarlık beklenti ile girilmesi gerekiyorsa o kadar ile gireceğim. Eğer oyun içerisine beni çeker tatmin eder gözüme çok fazla bişey batmaz şu görsellerdekileri pc alev almadan oynarsam alfa2 testi başarılıdr.

shady19071907

Üye
Oyun içinde görmek lazım tam coşmadan zira ilk rise videosundaki asas kapışmasında yine yükselmiştik ama biraz hüsran oldu ben alfa2 ye ne kadarlık beklenti ile girilmesi gerekiyorsa o kadar ile gireceğim. Eğer oyun içerisine beni çeker tatmin eder gözüme çok fazla bişey batmaz şu görsellerdekileri pc alev almadan oynarsam alfa2 testi başarılıdr.
Mutlaka ama ALFA 1 deki hiçbir modellemeler yok zaten üstündekiler büyük ihtimalle mağazadan alınabilecek elit kostümler. Fakat alfa 1 modellemeleriyle hiç alakası yok. Optimizasyon kısmına katılıyorum inşallah çok daha iyi bir performans verir

ctosun92

Üye
Mutlaka ama ALFA 1 deki hiçbir modellemeler yok zaten üstündekiler büyük ihtimalle mağazadan alınabilecek elit kostümler. Fakat alfa 1 modellemeleriyle hiç alakası yok. Optimizasyon kısmına katılıyorum inşallah çok daha iyi bir performans verir
Ne yazık ki alfa1 de yoktum çünkü 7 senelik laptop vardı denemedim bile şimdi masaüstü var çok şükür onunla rahat rahat oynarım yayınlardan ve en son izlediğim videodan bende farkettim ve bunu sürekli knighttaki arkadaşlarıma da söyledim bu adamlar harbiden çalışıyor. Rise online ekibinin 1 haftada yaptığı işi ko 2 firma olarak 1 yılda yapamıyorlar. Ve en önemlisi bir oyuncu olarak burada muhatap alınıp değer göreceğimi hissediyorum.

NightBlue

Üye
insan görünce heyecanlanıyor birde bu karakterleri oynasak tadından yenmez.

hzljoepr

Üye
karakterler ç.ok başarılı olmuş içine çekiyor oyun bizi böyle giderlerse betaya kadar oyunu bitirirler gibime geliyor.

ciobaba

Üye
Asaslarda daggerler biraz oyuncak gibi kalmış kalanı gayet iyi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt