Siz ne yaptığınızı gerçekten biliyor musunuz?

DeadRose

Üye
Merhaba,
Aylardır kapalı da olsa beta sürecini bekleyen, alphaya katılmamış bir oyuncuyum. Dün 21.00 de ben haric 10 küsür kişiye zorla oyununuzu indirtmiş bir oyuncuyum.

1) Siz bunun beta olduğuna emin misiniz?

Şimdiye kadar birçok beta sürecine katıldım, beta sorunsuz çıkış sürümü değildir vs yorumlarını yapmayın bu konuyu kapatıp gidin böyle bir cevap yazmaya yeltenecekseniz. Oyun grafiklerinden oynanışa, vuruş hissiyatından stabilitesine kadar berbat bir durumda.

2) Interface

Old school kaldık düzelttik dediğiniz arayüz bu mu? Skill barının kaplamasını kaldırıp kutucukları bırakıp tepesine 2 adet ok koymuşsunuz bravo. Settings kısmı darmadağın hizalaması bile yanlış, oyunun launcher ı dahil yazı fontları büyüklükleri bile beni kapat git diyor.

3) Unreal Engine 4 ile Mario yapmak nasıl bir duygu?

Elyon Online Unreal Engine 3 ile yapıldı, 4 teki potansiyel Metaverse e en yakın platform olarak görülüyor. Siz nasıl bukadar berbat bir ürün ortaya çıkardınız?

4) Oyunculara kulak verme konusunu yanlış anlamışsınız

Malum oyun kitlesine hitap etmeniz normal sorun yok ama her şunu yapın diyene de kulak asılmaz ki hiç mi yol haritanız yok. Biraz ondan biraz bundan oyun geç kaldı idareten halledin düzeltiriz kafasıyla sonuç bu.

Ya o mini map i yapan arkadaş hiç mi utanmadı ya ne oyuncular birbirini bulabiliyor ne haritadan bir şey bulunabiliyor ama ona da bak bunu yapacaksın diye başka bir oyunun dandik mini map ini göstermiş olabilirler!

10 küsür kişi 10 dakika oyunda kalamadık. Şimdi 3.6 m$ verenler düşünsün. Bu kadar hype dan yerin dibine nasıl girdik halen şoktayız

Lolgamelol2

Üye
oyun grafik olarak çok kötü bir hal almış bu şekilde asla oynamam

PALAx

Üye
Haklı yönlerin var. Hatta yüzde 85 doğru. fakat bu arkadaşların daha önce bu denli büyük mmorpg oyun tecrübeleri yok diye biliyorum. Yani üstüne kata kata ilerlicekler. Bence evet eksik çok ama ortada emek ve büyümeye çalışan global pazara girmeye çalışan bir ekipte var diye düşünüyorum.

Lolgamelol2

Üye
Haklı yönlerin var. Hatta yüzde 85 doğru. fakat bu arkadaşların daha önce bu denli büyük mmorpg oyun tecrübeleri yok diye biliyorum. Yani üstüne kata kata ilerlicekler. Bence evet eksik çok ama ortada emek ve büyümeye çalışan global pazara girmeye çalışan bir ekipte var diye düşünüyorum.
bu grafiklerle asla bir şey yapamazlar oyun resmen ko daki grafikleri döndü hatta bazı yerlerde daha kötü

PALAx

Üye
Demekki farklı düşünüyoruz. Ben oyuna baktığımda öyle görmüyorum. Gelecek görüyorum. Ama fikrine saygı duyuyorum kardeşim.

DeadRose

Üye
Sorun sadece grafik değil, oyunda interface ten tutun da vuruş hissiyatına herşey bir garip. Tabi ki destek olunmalı ama bunlar işi biliyor galiba dan bunlar bişeyleri deniyor moduna geçtim ben. Biz bir oyun yazdık donanım fazla kullanıyor görüntüyü bozalım denmez ta en başta hedef kitle belirlenirken ona göre bir oyun moturu kullanılır olur biter şuanki durum etrafta savrulmayı gösteriyor. Şuan hangi mob nerede takılıyor ne gibi mekanik hatalar var, dağıtıldığında hangi sistemlerde ne sorun çıkmış server ne durumda gibi hatalar kontrol edilir. Interface genel anlamıyla bitmiştir beta bu. Şu haliyle benden de pes.

Waffentrager

Üye
Merhaba,
Aylardır kapalı da olsa beta sürecini bekleyen, alphaya katılmamış bir oyuncuyum. Dün 21.00 de ben haric 10 küsür kişiye zorla oyununuzu indirtmiş bir oyuncuyum.

1) Siz bunun beta olduğuna emin misiniz?

Şimdiye kadar birçok beta sürecine katıldım, beta sorunsuz çıkış sürümü değildir vs yorumlarını yapmayın bu konuyu kapatıp gidin böyle bir cevap yazmaya yeltenecekseniz. Oyun grafiklerinden oynanışa, vuruş hissiyatından stabilitesine kadar berbat bir durumda.

2) Interface

Old school kaldık düzelttik dediğiniz arayüz bu mu? Skill barının kaplamasını kaldırıp kutucukları bırakıp tepesine 2 adet ok koymuşsunuz bravo. Settings kısmı darmadağın hizalaması bile yanlış, oyunun launcher ı dahil yazı fontları büyüklükleri bile beni kapat git diyor.

3) Unreal Engine 4 ile Mario yapmak nasıl bir duygu?

Elyon Online Unreal Engine 3 ile yapıldı, 4 teki potansiyel Metaverse e en yakın platform olarak görülüyor. Siz nasıl bukadar berbat bir ürün ortaya çıkardınız?

4) Oyunculara kulak verme konusunu yanlış anlamışsınız

Malum oyun kitlesine hitap etmeniz normal sorun yok ama her şunu yapın diyene de kulak asılmaz ki hiç mi yol haritanız yok. Biraz ondan biraz bundan oyun geç kaldı idareten halledin düzeltiriz kafasıyla sonuç bu.

Ya o mini map i yapan arkadaş hiç mi utanmadı ya ne oyuncular birbirini bulabiliyor ne haritadan bir şey bulunabiliyor ama ona da bak bunu yapacaksın diye başka bir oyunun dandik mini map ini göstermiş olabilirler!

10 küsür kişi 10 dakika oyunda kalamadık. Şimdi 3.6 m$ verenler düşünsün. Bu kadar hype dan yerin dibine nasıl girdik halen şoktayız
Evet dediklerine katılıyorum. Beta denilen şey, resmi sürümden önceki son aşama olması gerekiyor. Hatalar/sorunlar/buglar elbet olacak, biz de zaten bunları bulup oyuna bildirmek için geldik. Ancak bu kadar çok hata beta sürümü için kabul edilebilir değil. Elinde bitmeye yakın bir oyun vardır ve oyunculardan, şirketin bulamadığı hataları bulup raporlamasını istersin. Bunlar tüm sorunları bizim bulmamızı istiyormuş gibi duruyor ki alfada olan sorunlar gene devam ediyor. Oyuncuları bu kadar hypeladıktan sonra bu durumla karşımıza çıkmaları gerçekten üzücü.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt