Hala bu işlerin şans olduğuna inanmak -oyun yönetiminin aktif oyuncuların tamamını bir bir izleyip takip etmediğini onlara dair aksiyon almadığını düşünmek çok safça olur, bu konuyu daha önceki RNG konusunda uzun uzun tartıştık.. abi 3k 5k adamız 20 - 30 adam bir senedir herkesin seceresini çıkardı - adamlar herkesin ciğerini biliyor yaptığını ettiğini takip ediyor ona göre ayarlıyor işleri .. saldım çayıra mevlam kayıra GERÇEK bir şans ortamı olsa ohoooo .. bu oyun bu kadar para etmez ( gb değeri) .. herkesin itemi olur şu olur bu olur - AYARLI yani bu işler .. ha gb bu kadar para etsin istiyorsak oyuncu kitlesi olarak ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz

Evet kanka RNG tamamen şans

Oyuncular net kategorize edilmiş halde, işler ona göre düzenleniyor .. bu bir gerçek buna yine birilerine sempatik görünmek için veya bu gerçeği karalamak için çıkıp birileri bize istatistik dersi felan vermeye çalışacak

hiç girmeyelim tekrar o polemiklere daha önce de söylemiştim iyi niyetli hareketleri var bir parmak bal çalıp oyuna bağlamak gibi stratejiler güdüyorlar ha mantıklı .. sen ben her türlü oynuyoruz sıkıntı yok sana bana niye item atsın bastığı geçsin kırdığından bir şey çıksın ki ...
özetle, gerçek şans işleri olsa bu oyun bu para etmezzz , yapcek bişi yok devamke.
Geçtiğimiz haftalarda, kendisi de arada forumu kullanır - burada ise beni doğrulayacaktır - drop aldığı gün 1 hafta içerisinde 1 drop daha alacağını söyledim ve aldı sonrasında da daha sana en az 3 ay drop yok dedim hatta güldük sohbet ettik

AirredJackbull sanırım nicki... yaptığım kehanet felan değil basit gözlem belli bir döngü var ayarlı yaaaaani işler ve bu sayede oyun kıymetli bu yüzden itemlerimizin ederi olsun tl değeri olsun diyorsak yönetimin bu politikalarına uymamız gerekiyor, uymamak da bir seçenek herkes özgür kimseyi adamlar silah zoruyla oynatmıyor yani .. bu düzende olması gereken bu.