Skandal Kararlar Ve Sonuçları

BOGAZINYARGICI

Üye
Selam dostlar kimse oynadığı emek verdiği oyunun sayfasında böyle bir konu açmak istemez. Fakat alınan skandal kararlar sonucu oyunumuz kötüye gitmeye devam ediyor. 1+1 ile toparlamaya çalışılsada durum pek iç açıcı değil. X oyuna yeni bir server gelmesiyle çok daha fazla sorun yaşanacak gibi duruyor.

Yönetimden ricam tab 5 x yayıncıların dediğini değilde artık şu oyuna emek veren kişilerin fikirlerini almasıdır. Sadece tab 5 yayıncılar desteklenerek oyunu tab 5 yayıncıların kitlesine kadar düşerecekler resmen.

Söylenecek çok fazla şey var. Benim gibi bir çok insanda bunların farkında fakat dikkate alınmadığı için kimse yazmak istemiyor. Umarım kısa süre içerisinde yayıncı permi verilen insanlar ile toplantı yaparak sorunlara çözüm bulunur.

sbh

Üye
Sorun yayıncı dinlemekte değil, özellikle content creator ve tw drop vermedikleri yayıncıları dinlemeleri lazım çünkü droplu olanlar eleştiremiyorlar kar sağladıkları için :)

BOGAZINYARGICI

Üye
Sorun yayıncı dinlemekte değil, özellikle content creator ve tw drop vermedikleri yayıncıları dinlemeleri lazım çünkü droplu olanlar eleştiremiyorlar kar sağladıkları için :)
Çok doğru üstat kastım oyuna emek veren kişiler aslında da sayı fazla olduğu için bu şekilde sınırlandırdım. Yoksa belirttiğin gibi olsa dahada iyi olabilir :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt