Skill Bar Kaydetme

Skill Bar Kaydetmeye ne kadar ihtiyacınız var ?

• Çok İhtiyacım var

Oy: 48 80.0%
  • İhtiyacım var

Oy: 6 10.0%
  • Olsada olur olmasada olur

Oy: 4 6.7%
  • İhtiyacım yok

Oy: 2 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    60

JohnPlane

Üye
Sürekli olarak Skill değiştiriyoruz ihtiyaca göre ve sürekli skill bar dizmek zorunda kalıyoruz 1-2-3-4-5 skill bar kaydetme slotu olsa skill sıfırlayınca seçip kullanmaya devam etsek çok kullanışlı olur diye düşünüyorum ve şuan Premium kullanan oyuncuların tamamının böyle birşeye ihtiyacı var buff-db, asas-archer sürekli skill değişimi yapıldığı için siz ne düşünüyorsunuz ?

WoxHades

Üye
Katılıyorum tüm jobların işine yarayacak bir sistem.

Asetan

Üye
Böyle bir özelliğin temeli var ama aktif edilmedi bence skill kısmında kaydet tarzı bir tuş görmüştüm ben.

Querrero

Üye
Böyle bir özelliğin temeli var ama aktif edilmedi bence skill kısmında kaydet tarzı bir tuş görmüştüm ben.
aynen skilller kısmında benimde ilk dikkatimi çeken şey onlar olmuştu kaydet yükle gibi. Umarım gelir en kısa sürede.

Pitou

Üye
Bir priest aynı anda çok hızlı bir şekilde buffer , debuffer, healer olabilir. Bu oyunun yapısına zarar verir. Ama skill değişiminde örnek veriyorum 1 saatlik bir bekleme süresi koyulursa problem olmayabilir

Digna Nyx

Üye
Skill değişimi için bir saatlik bekleme süresi oyunu olumsuz etkiler, düşünsenize arkadaşınız yattı anlık olarak debuffer olup kaldıracaksınız, geri buffer ya da healer olmak için 1 saat beklemeniz gerekecek. Bu fazlasıyla olumsuz etkiler. Derseniz ki bana, o zaman siz pk da buff atar anlık olarak healer ya da debuffer olur, kayıtlı skill barınız da olduğu için seri değişim yaparak fazlasıyla üstün performans bir priest oynayabilirsiniz; size cevabım şu olacak, hali hazırda olan şekliyle de skill sıfırlayıp seri şekilde skilleri dizebiliyoruz. Sadece uğraştırıyor ve anlık değişimlerde verimli olmuyor.

Sonuç olarak, skill bar kayıt edilebilmeli mi? Bence edilebilmeli.

Pitou

Üye
Skill değişimi için bir saatlik bekleme süresi oyunu olumsuz etkiler, düşünsenize arkadaşınız yattı anlık olarak debuffer olup kaldıracaksınız, geri buffer ya da healer olmak için 1 saat beklemeniz gerekecek. Bu fazlasıyla olumsuz etkiler. Derseniz ki bana, o zaman siz pk da buff atar anlık olarak healer ya da debuffer olur, kayıtlı skill barınız da olduğu için seri değişim yaparak fazlasıyla üstün performans bir priest oynayabilirsiniz; size cevabım şu olacak, hali hazırda olan şekliyle de skill sıfırlayıp seri şekilde skilleri dizebiliyoruz. Sadece uğraştırıyor ve anlık değişimlerde verimli olmuyor.

Sonuç olarak, skill bar kayıt edilebilmeli mi? Bence edilebilmeli.
1 saat örnek olarak dedim 15dk da olur 10 dk da olur onu yapacak olanların düşüncesi belirleyecek.

eraycnar

Üye
artık bu özellik gelmeli sürekli skill dizmek gerçekten zor oluyor okçu olarak dungeon asas olarak pk çıkıyoruz...

levbom

Üye
hızlı değiştirme zarar verebilir belki ama bunada bir çözüm bulmaları gerekir. 1 saat değilde 1 dk olsun 1 dk kimseyi etkilemez. oyundada bir dengeyi bozmaz. yada farklı bir çözüm üretebilir oyun yetkilileri ama artık kayıt gelmesi lazım. çünkü çok sıkıcı olmaya başladı sürekli skill sıfırla diz

JohnPlane

Üye
hızlı değiştirme zarar verebilir belki ama bunada bir çözüm bulmaları gerekir. 1 saat değilde 1 dk olsun 1 dk kimseyi etkilemez. oyundada bir dengeyi bozmaz. yada farklı bir çözüm üretebilir oyun yetkilileri ama artık kayıt gelmesi lazım. çünkü çok sıkıcı olmaya başladı sürekli skill sıfırla diz
ne gibi bir zararı olacak peki söylermisin ? oyuncuya yarardan başka ne gibi bir zararı olucak ?

JaxSui

J
ne gibi bir zararı olacak peki söylermisin ? oyuncuya yarardan başka ne gibi bir zararı olucak ?
Cfw girer buff atar sonra db döner sonra geri döner tekrar buff atar tekrar db döner gibi gibi. Sonra atak oyuncular cure mu alalım adrenalın mı basalım atak mı yapalım heal mı alalım buff mu basalım dıye oyun oynamaya çalışır.

priesttt

Üye
Bir priest aynı anda çok hızlı bir şekilde buffer , debuffer, healer olabilir. Bu oyunun yapısına zarar verir. Ama skill değişiminde örnek veriyorum 1 saatlik bir bekleme süresi koyulursa problem olmayabilir
1 saat mantıksız. 15 dk yeterli

levbom

Üye
Cfw girer buff atar sonra db döner sonra geri döner tekrar buff atar tekrar db döner gibi gibi. Sonra atak oyuncular cure mu alalım adrenalın mı basalım atak mı yapalım heal mı alalım buff mu basalım dıye oyun oynamaya çalışır.
o dediğin skilleri atacakbuff atacak cc atacak arada skill değilcek skill puan vericek, çok seri yapamaz cfde ccyi geç alınca parti yatıyor. şey olabilir 15sn de bir skill sıfırlama gelebilir yada 1 dk bir skill sıfırlama. çünkü priest için büyük eziyet sürekli 3 4 sayfa skill dizmek ve oyun içinde sürekli skill değiştirmek gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt