Öneri Skill Bar kaydetme

Votez94

Üye
Merhaba Rise Online Team,

bircogumuz sürekli skill sifirlayip farkli skillerde oynuyoruz. Her defasinda skill bari bastan dizmek gercekten zor oluyor. Bu yüzden skill bar kaydetme özelligi getirirseniz bircok oyuncunun isini kolaylastirip oyundan daha fazla zevk almasini saglarsiniz.

Tessekürler

kadoke

Üye
Foruma bu konuyu açmak için kayıt olmaya girdiğimde bu konunun 1 dakika önce açıldığını görmek nasıl bir olay :))

Kesinlikle gelmesi gereken bir özellik olduğunu düşünüyorum. Oto atak gibi bir şey gelecekse ki bence gelmemeli bunun her türlü gelmesi lazım.

Pitou

Üye
Bu biraz rahatsiz edici ama neden diye soracak olursaniz.Bp priest düsün bufunu defansini aliyor . Skill sifirliyor debuff oluyor .Ayni anda 2 sinifi kullanmasini dogru bulmuyorum. Bana kalsa oto pencereden skill sifirlama bile kalkmali.

skaebneN

Üye
Bu biraz rahatsiz edici ama neden diye soracak olursaniz.Bp priest düsün bufunu defansini aliyor . Skill sifirliyor debuff oluyor .Ayni anda 2 sinifi kullanmasini dogru bulmuyorum. Bana kalsa oto pencereden skill sifirlama bile kalkmali.
Arkadaşların önerdiği sistem aslında bir çok job için yararlı. Fakat sizin değindiğiniz konuda da haklısınız. Onun çözümü çok basit. Skill sıfırlamaya bir cooldown(CD) getirilmesi gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt