Skill bar kayıt edilsin (herkesi mutlu edecek öneri)

ANAXIMANROS

Üye
Oyun yönetimine her user'i mutlu edecek bir öneride bulunuyorum.

Asas playerının, Dungeon'da atak verebilmesi için okcuya döndüğünde tekrar eski skill bara dönmesi vs...

Priest sınıfının partiye göre skill değiştirdiği vs...

Bunları kayıt butonu olursa, emin olun bizi çok mutlu edersiniz.

Bazen küçük detaylar, büyük sonuçlar doğurur. Bir sonraki patchte bunu göreceğimize inanıyorum.

Okuyan arkadaşlar yorum atarak destek verirse bu durumu hızlandırabiliriz.

1665315810289.png

mystic007

Üye
kesinliklke katılıyorum sürekli skill değişmesi gerek olan bir job priest olarak gün içinde belki 100kere skill bar diziyorum yorucu oluyor kayıt özelliği kesinlikle olması gerekiyor

maticmeta

Üye
Skil bar kayıt edilirse şipşak kendine buff ac atarsın sc kullanımını etkiler .bunuda düşünmek lazım

DontWorry

Üye
Kesinlikle gelmesi lazım discord soru cevaplarda gelecek mi diye sorduğum bir soruydu ama ne yazık ki cevaplamadılar..

platoon0x

Üye
sene olmus 2023 biz halen skill bar kayıt edilebilsin diye bir mmoya öneride bulunuyosak coktan yemişizdir. :D
oyunun açıldığı ilk gün kask görünümü açma kapama özelliği ekleyin diye yazdım hala yok :D daha önce olmamış olsa gam yemeyeceğim açık alfada bal gibi vardı bu özellik

1313designer

Üye
skill değişimi sadece dorionda yapılırsa sorun çözülür bir çok mmoda skill kaydı var

S_A_N_R_E_X

Üye
Bu konuyla alakalı bir ticket atmıştım, üzerinde çalışıldığını yakın zamanda aktif edileceğini söylediler, ne zaman olur bilemiyorum ama...

priesttt

Üye
saçmalık olur, aynı adam hem buffer, hem db, hem healer olabilir, süre konulmalı, 10 saniye içinde skiller diziliyor gibi

Alkoer

Üye
Premium un verdiği en güzel özellik restat-reskill. skill kayıt için atanmış tuş bile var fakat çalışmıyor.

Pk alanlarında restat-reskill kapatılarak kötüye kullanım büyük miktarda engellenebilir.

Öte yandan dediğiniz gibi zindan girdiğimiz zaman hemen skill değiştirebilme çok kullanışlı olur. Aynı şekil xp partide de. Parti de 3 priest var fakat db olan yok, tek tıklamayla kaydettiğim db skillere geçebilmek müthiş olurdu.

Defender0fSekiLBiRi

Üye
Bu geliştirme talebini teyyy 15 ağustosta iletmişim :) 2 ay geçmiş bile.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    65.1 KB · Görüntüleme: 39

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt