Öneri Skill sıfırlamaya süre gelmesini talep ediyorum!

sh4dow7

Üye
Merhabalar ,

Zaten oyunda bp priest güçlü iken heryerde farm atan priestler varken diğer joblar çok pasif oluyor.
Buna birde buf alıp sonra db dönüp istediği bütün slotları tek başına dönebiliyor nerdeyse , ancak diğer joblarda böyle bir avantaj yok.
Nacizane fikrim skill sıfırlamaya 1 saat , 2 saat vs. süre getirilmelidir.

HeaveN

Üye
Zaten str priest nerf gelmesi şart acayip saçma vuruyolar slot yok ediyo okçuyum ben okadar seri vuramıyorum

anil1991anil

Üye
Zaten str priest nerf gelmesi şart acayip saçma vuruyolar slot yok ediyo okçuyum ben okadar seri vuramıyorum
Seri mi vuruyor? Warriorla aynı serilikte vuruyor. Ona nerf gelsin buna nerf gelsin. Senden olmayana nerf gelsin senin mantık. Str priestin özelliği sağlam atak yapmasıdır zaten. Elite set giyeceksin ve o defansla, çaput giyen str priestle aynı atak yapacaksın. Başka bir isteğin var mı?

Atom0619

Üye
Seri mi vuruyor? Warriorla aynı serilikte vuruyor. Ona nerf gelsin buna nerf gelsin. Senden olmayana nerf gelsin senin mantık. Str priestin özelliği sağlam atak yapmasıdır zaten. Elite set giyeceksin ve o defansla, çaput giyen str priestle aynı atak yapacaksın. Başka bir isteğin var mı?
Haklı.

Gensuke

Üye
tabi 1v1 de warrior,asas tokatlamak zevkli oluyordur nerf gelmesini istemezsiniz :D

thedarga

Üye
süre değilde en azından skill 0 landığında bufflar (sc hariç) tamamı silinmeli !!!

anil1991anil

Üye
Gensuke' Alıntı:
tabi 1v1 de warrior,asas tokatlamak zevkli oluyordur nerf gelmesini istemezsiniz :D
Tokatlamak mı? Bu defansla mı? Warrior, asas str prieste üflese ölüyor. 8 kişinin arasına girip sağ çıkan warrior bilirim. Bufflu priye karşı buffsuz dalıp tokat yiyorsan o senin sorunun. Warrior boss gibi etrafta dolaşırken str priesti şikayet etmek... Mage bitti, sıra str prieste mi geldi? Skorboard'da olan priestlerin hepsi int priest. O listede str priest görebilmen imkansız. Hala nerf gelsin nerf gelsin...

ve yani 61 okçum ile 52 priest aynı dmg i atıyor .. nerf şart dengesiz olmuş
Sen priestin o skili seri seri vurabildiğini mi düşünüyorsun? Git bak bakalım, kaç saniye bekleme süresi var. Can azlığından ve defanssızlıktan sürekli yatan veya yatma tehlikesi geçiren str priestler. Pk'da varlık gösteremeyen str priestler. Doğru düzgün silah çeşitliliği bile yok str priestlerin. Doğru dürüst bir silahın +1'ini almaya kalksak 30-40m den başlıyor. Okçular 3lü-5li atarken, elite set giyerken, uzaktan uzaktan vururken iyi değil mi? Nerf şartmış..

Son düzenleme:

kcanyavuz1907

Üye
Adamlara bak ya Elite set +7 , +7 swift shooter takıp 3lü 5li makrosu cabası.BP priestten atağını kısmalarını istiyor.BP aç oyna sonra güclü de.Şamar oğlanına dönersin cz de.Senin okcuna 250-300 vuran yaratık BP prieste 500-600 vurur.2500 canı var.Tek olayı atağı onuda almasını iste.Siz varya beyin yerine başka birşey takıyorsunuz saçma sapan istekleriniz var.1 BP den dayak yemiş 2 kişi gelmiş yazıyorlar.Daha az önce 2 tane ezik okcu 400 400 vurarak kaça kaça kesti.Üstüne hem lr stun hem ice oku tutuyor.Biz birşey diyormuyuz.O zaman banada lf versinler hızlı koşayım.Herkes birşey istiyor.

platoon0x

Üye
warriordan daha seri vuruyor, 2 jobun da seri skillerinin cd sine bakarsan göreceksin ki warrior skillerinde 0.8sn iken bp de 0.5, bu ciddi bir fark

snowbros

Üye
Oyunda en cok oynana job bpdir herhalde şaun olduğum ptde 6 bp bir warrior (benim charım) 1 okcu var

kcanyavuz1907

Üye
Oyunda en cok oynana job bpdir herhalde şaun olduğum ptde 6 bp bir warrior (benim charım) 1 okcu var
O gördüklerinizin birçoğu asıl karakteri warrıor yada asas olan oyuncuların 2. olarak açtıkları karakterler.Hiçbiri oynamayacak.Apost slotunda bp görüp nerf mi istiyorsunuz.Ordaki BP lerin birçogu cz de 1 asastan 2 yiyince oyunu silecek yada WARRIOR VEYA ASASINA GERİ GİRECEK.Neden çünkü asas kaçabilir görünmez olupta slotta farm atan 1 BP ye rahatça 3 skil atıp dalga geçerek ilerleyebilir.Warriorlar desen bowl kapatabilen bir karakter neyin ezikliğinden bahsediyorsunuz.1 warrior pt bowlu esir alabiliyor.Gelmiş bp ye laf atıyor.Neymiş 1v1 miş.Bu oyunda kim 1v1 atıyormuş bp ile.Bende okçu ile asas sınıflarının ayrılmasını istiyorum.Adam hem asas olabiliyor hem okcu.Skill değişemesin 2 side ayrı class olsun.

DRAGONMAN

Üye
Warriorla aynı serilikte mi vuruyor qwdqwdqdqwqdq :) massive impact 0.5 CD warrior 24/44/60/70 skilleri 0.8 CD şimdi diceksin ki abartmadın mı fark için pri seri bro yani herşeye de nerf gelmez dogrudur ..

adrenalin

Üye
mantıklı asasın hiç bir şekilde farm da ağırlığı yok bosslara % atamıyor ama bp nin maşallahı var. ek olarak asasında ezik skilleri moblara karşı artması gerektiğini düşünüyorum

nemesis04259

Üye
+1 katılıyorum.

tigger

Üye
Üzerinde herhangi bir buff var iken stat sıfırlama yapılamamalı ya da sıfırlama sonucu tüm bufflar silinmeli.

Human

Üye
Battle Priest oyuncusu canından ve defansından feragat ederek atağını yükseltiyor. Atağı yüksek olsa da defansı ve canı çok düşük. Nerflik herhangi bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum.

Zbam

Üye
Merhabalar ,

Zaten oyunda bp priest güçlü iken heryerde farm atan priestler varken diğer joblar çok pasif oluyor.
Buna birde buf alıp sonra db dönüp istediği bütün slotları tek başına dönebiliyor nerdeyse , ancak diğer joblarda böyle bir avantaj yok.
Nacizane fikrim skill sıfırlamaya 1 saat , 2 saat vs. süre getirilmelidir.
ne farkedicek senin için bu bende bp oynuyorum sc basıp db dönüp kesiyorum herşeyi ama partiye girerken bi partiye db lazım bi partiye alan heal lazım ne diycez adamlara 2 saat sonra döneyim mi diycem oynadığınız classta skill bile değiştirmiyosunuz biz mecburuz günde 8 kere skill barı diziyom yıldım sen hala ağlıyosun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt