Öneri Skill,Stat sıfırlama

mmtakiff06

Üye
Merhabalar
Acilen skill stat sıfırlama Dorionda olmalı tabi bu bir öneri tek başına bir bp priest hem Buf hem DB 1 dk içinde dönmesi çok saçma mademki ücretsiz buna bir uyguluma getirilse iyi olur. bu benim düşüncem şimdiden teşekkürler.

Ausrine

Üye
Priestlerin değinmediğiniz bi skill stat sıfırlaması kalmıştı ona da değindiniz. Birileri silin karakteri de kurtulalım diyordu hak vermeye başladım.

mmtakiff06

Üye
Priestlerin değinmediğiniz bi skill stat sıfırlaması kalmıştı ona da değindiniz. Birileri silin karakteri de kurtulalım diyordu hak vermeye başladım.
tabi tabi oldu rahat rahat farmını at bir warrior bir asas sizin gibi farm atamıyor kusura bakma !
senin birşeyine karışmadık bu herkes için gerçerli bir asas okçu olacaksa gitsin dorionda ücretsiz olsun gelsin bu kadar basit

Ausrine

Üye
Standart 2005 kafası işte ne beklersin ki. Konuyu nasıl farm yapmaya bağladın onu da anlamadım. Yaptığım yorum tam adamına denk gelmiş, kendimi tebrik ediyorum.

mmtakiff06

Üye
Standart 2005 kafası işte ne beklersin ki. Konuyu nasıl farm yapmaya bağladın onu da anlamadım. Yaptığım yorum tam adamına denk gelmiş, kendimi tebrik ediyorum.
dostum bu kadar dert etmene gerek yok yukarda fikrimi söyledim burası forum düşünceni söyleyebilirsin ama hakaret tarzı konusmalarını bırakırsan sevinirim. anladın ?

samess

Üye
Istediği yerde sifirlanabilir aslında ama 15-20dk time limit koyulsa yeterli olur bence

Ausrine

Üye
dostum bu kadar dert etmene gerek yok yukarda fikrimi söyledim burası forum düşünceni söyleyebilirsin ama hakaret tarzı konusmalarını bırakırsan sevinirim. anladın ?
Forum olduğu için ben de fikrimi belirttim. Kafa yapını söylememi hakaret olarak algılıyorsan o senin tercihin. Anladın ?

RickSancheZz

Üye
Doriona gitmek kasmadan donmadan dolayı zaten işkence, ne güzel kolaylık yapılmış U ya bas sıfırla neden zorlaştırılmasını istiyorsunuz ?

Zbam

Üye
Herkes levellingde kanka rez dönermisin diye yalvarıyordu levelling bitti doriona gidin demeye başladılar herkes işini biliyor:D Sebebi neyki böyle bir şey istemenizin??

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt