Skill Uyusmazligi / Party HP Bar Uyusmazligi / Mevlana Char

Predaynx

Üye
Merhaba,

Bugun bir kac hata ile karsilastim, ve hepsini bir videoda birlestirdim.

Ilk sahnede heal skillerinin kullanilmis gibi gozukup, kullanilmadigini sol alttaki info bar kismina bakarak gorebilirsiniz. Ikinci sahnede ise, Torture skillinin kullanilmis gibi gozukup, kullanilmadigini gorebilirsiniz. Ucuncu sahnede ise sol taraftaki partydeki HP bari ile karakterin gercek HP'sinin uyusmadigini gorebilirsiniz. Son sahnede ise tanimlanamayan gorunmez bir hayvan dolasmakta. Gorunuse gore bu hayvan sadece bende bu sekil, cunku diger butun herkes o hayvana takilmadan baska hayvanlara dalabiliyor.

Bunlarla beraber, mouse ile ileriye dogru kosarken S tusuna basildigi vakit karakter one dogru moonwalk yapmakta.

Heal skilli bilinmedik bir sebepten oturu yarida kesiliyor (asagidaki video).

Skiller ile ilgili bolumler umarim yeterlidir. Gerekirse daha fazla video cekmeye calisirim skillerle ilgili.

Son düzenleme:

Predaynx

Üye
Ayriyetten, bu bug mudur yoksa bilerek boyle mi yapildi bilmiyorum ama, silah/kalkan, sadece buff/heal kullanmaktan dolayi bir zaman sonra patliyor.
qqqq.png

Son düzenleme:

Lolgamelol2

Üye
Hocam bir çok hata var oyunda bizim başımızada geldi oyun alpha 2 bu tür hatalar olacaktır inşlah düzeltilebilir bu tür sıkıntıları oyundaki ticket bölümünden atsaydın daha iyi olur

Predaynx

Üye
Hocam bir çok hata var oyunda bizim başımızada geldi oyun alpha 2 bu tür hatalar olacaktır inşlah düzeltilebilir bu tür sıkıntıları oyundaki ticket bölümünden atsaydın daha iyi olur

O yuzden bildirim yapiyorum zaten. Destek bolumunde video yukleyemedim boyutlardan dolayi. Buraya konu acip, linkini destek ekibi ile gerceklestirdigim konusma icerisinde gonderdim.

Assassin

Üye
Çok teşekkürler geri bildirimin için güzel olmuş.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt