Öneri Slot Mantığı (Taxiciliği ve macroyu öldürebilirsiniz)

Awareness

Üye
Merhabalar,

Bildiğimiz üzere haritalar oldukça büyük, varolan slotlarda oyuncular gerek makro, gerek taxi olayına başvurarak oyunu ticarethaneye dönüştürüyorlar.

Oysaki slotlardaki mobları birbirinden oldukça ayrık birşekilde spawn etmek, iyicene tüm haritaya yaymak hem macronun kafasını karıştırır, hem de taxi için müşteri olan adam afk kalamaz yani taksinin bi anlamı kalmaz.

Hatta makro için yapmış olduğunuz captcha yada Z Block'una bile gerek kalmayabilir. Eski bir yabancı Ultima Custom Shard GM'liği yapmış biri olarak şiddetle öneriyorum, yıllar önce spawn taşlarını ayarlarken hiçbir zaman bu şekilde yanyana yapmamıştık, oldukça verimli olabiliceğini düşünüyorum.

Belki zaman alır bu işlem tüm spawn yerlerini değiştirmek ama şu anda oyunun en büyük sorununa çare olabilir.

Saygılar.

HeaveN

Üye
Bu konu ilgili çok bildirdim her konuda forum kaldırıyolar gerçekleri söylüyoruz ama konumuz kalkıyo kişi ss video paylaşmıyorum genel tartışmada
bu tür koxp açıp 2 kişi slot haraç bağlıyolar

HeaveN

Üye
Taksi illegal değil :p
taksi şöyle ben bi ekip kuram çete gelin böyle para kazanalım gerçek insanları oyundan soğutalım gelen geçeni haraç bağlıyalım mantıklımı ?
hem slot çöküyolar hem kavga başlatıyolar hem sizi kovalıyolar oyun sanki babalarının gibi küfür edince sen ceza alıyosun ?

HeaveN

Üye
Taksi illegal değil :p
bide olay şu taksi ks deil adam koxp var kardeşim takip sağladım 24 saat oynuyorum adam bizi kovdu 2 kişi koxp açmış diğer herkes oturuyo
akşam 10 başladılar sabah 11 12 oldu geldim hala slotlara adam kasıyolar sabah kadar elle kesemezler böyle
açmışlar koxp oto kasıyo milleti

WoxHades

Üye
bide olay şu taksi ks deil adam koxp var kardeşim takip sağladım 24 saat oynuyorum adam bizi kovdu 2 kişi koxp açmış diğer herkes oturuyo
akşam 10 başladılar sabah 11 12 oldu geldim hala slotlara adam kasıyolar sabah kadar elle kesemezler böyle
açmışlar koxp oto kasıyo milleti
Taxiye mi karşısın koxpa mı ?Taxi illegal birşey değil birinin koxp olduğunu düşünüyorsan ticket atar şikayet edersin şikayetinde de taxinin bir yeri olmaz.Oyun içerisinde isteyen istediğini partye alır isterse 10m ister isterse 1 coins ister isterse 50 gb ister buna karışamazsın.Dersin ki ben para vermem gidersin.Ya da o slota ks atayım dersin atabiliyosan slotu alırsın atamıyosan yine gidersin.Malesef oyunda herşey senin istediğin gibi olmıcak ooo slot buldum kasıyım ooo party buldum gireyim güzel kafalar bunlar.

Sertoskii

Üye
Makroyu ve 3. parti yazılımı oyun yapımcıları çözer doğru ama TAKSİ 'leri oyuncu çözmek zorundadır. O kişilere prim verdiğiniz sürece bu böyle devam edecektir.

Alkoer

Üye
Merhabalar,

Bildiğimiz üzere haritalar oldukça büyük, varolan slotlarda oyuncular gerek makro, gerek taxi olayına başvurarak oyunu ticarethaneye dönüştürüyorlar.

Oysaki slotlardaki mobları birbirinden oldukça ayrık birşekilde spawn etmek, iyicene tüm haritaya yaymak hem macronun kafasını karıştırır, hem de taxi için müşteri olan adam afk kalamaz yani taksinin bi anlamı kalmaz.

Hatta makro için yapmış olduğunuz captcha yada Z Block'una bile gerek kalmayabilir. Eski bir yabancı Ultima Custom Shard GM'liği yapmış biri olarak şiddetle öneriyorum, yıllar önce spawn taşlarını ayarlarken hiçbir zaman bu şekilde yanyana yapmamıştık, oldukça verimli olabiliceğini düşünüyorum.

Belki zaman alır bu işlem tüm spawn yerlerini değiştirmek ama şu anda oyunun en büyük sorununa çare olabilir.

Saygılar.
2dk da bir slotun ortasına energy vortex atıp kaçacaksın :D

HeaveN

Üye
koxp değildir 1 accounttan 2 kişi oynuyordur :D çok üstelemeyeceğim belki vardır bu durumu bilet yardımı ile bildirmeni tavsiye ederim koxp oldukça mide bulandırır
koxp var kardeşim gözümle gördüm oto heal oto mana basıyo oto r combo bile atıyo kanıtlarım bunu emin ol program yapmak zor deil bu tür
macro klavye mouse olan birşey macro recoder kullanıyolar pixel algılıyo kendi basıyo oto atak yapıyo ms aralık iyi verirsen senden iyi vuruyo gördüm yapanları
birinin ağzından aldım onu

Awareness

Üye
Arkadaşlar konu başlığı bir öneridir karşılıklı atışmaya gerek yok. İllegal değilse yada böyle olması daha uygun görülüyorsa zaten öneri için teşekkür eder, ignore ederler.

Konunun silinmemesi yada kitlenmemesi adına tartışmadan fikir beyan ederseniz sevinirim.

@Alkoer ahaha "Vas Rel Por" ile oradan oraya geçip heryere atmamız yok mu Vortex'i :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt